dyfashion.ro

Jacheta din blana ecologica – cum o porti?

jacheta-din-blana-ecologica-1
Se pare ca sezonul rece se incapataneaza sa ne impunga in continuare cu frig si zapada. Cu toate acestea, nu ne facem griji pentru ca avem destule piese vestimentare cu care sa ne jucam in sezonul rece, iar preferata noastra este faux fur jacket, sau mai bine spus- jacheta din blana ecologica.

Jacheta sau vesta din blana ecologica sunt doua piese irezistibile care au luat cu asalt sidewalkul, fiind itemul care sta la baza unui mix vestimentar delirant de fashionable!

Modelele sunt variate, culorile sunt o nebunie, iar posibilitatile de mix & match- nenumarate! Fie ca alegi o jacheta din blana ecologica colorata sau clasica, vei avea  o tinuta `aprobata` de catre cei mai mari designeri de moda ai momentului.

jacheta-din-blana-ecologica-2jacheta-din-blana-ecologica-3

Iata cele mai iubite 3 outfituri care au la baza irezistibila jacheta de blana ecologica:

Jacheta din blana ecologica & pantaloni de piele

Am ales sa incepem cu acest outfit, deoarece este preferatul fashionistelor din intreaga lume. Nu ai nevoie de prea multe elemente, accesorizarea este minima, insa efectul este wow! Acest outfit, desi e casual smart,  poate fi purtat si la office- intr-o zi lejera- si la un party, si propune puternice influente indie.

Asa da!

Alege o pereche de pantaloni din piele ecologica cu croi drept sau pana; asorteaza-i cu un pulover supradimensionat, cu o helanca sau un tricou monocrom. Opteaza pentru o geanta de dimensiune mare tot din piele ecologica; in functie de ocazie, poti alege o pereche de cizme inalte pana la genunchi, o pereche de botine cu toc cui sau niste ghete cu toc mic si lat. Nu uita ceasul cu tenta masculina si bratarile- toate purtate pe o singura mana. De data aceasta noi vom alege jacheta de blana alba cu fir lung si gros, ca piesa de rezistenta!

jacheta-din-blana-ecologica-4

Jacheta din blana ecologica & jeans

Este un look lejer si feminin, care merita abordat! Fie ca alegi sa porti boyfriend jeans, skinny jeans sau ripped jeans, combinatia cu haina de blana este intotdeauna un succes vestimentar. Poti alege o haina de blana cu fir lung, monocroma sau colorata, sau chiar una cu pattern wild. Nu uita sa te asortezi cu o palarie sau ochelari de soare.

jacheta-din-blana-ecologica-5jacheta-din-blana-ecologica-6

Asa da!

Incearca o pereche de boyfriend jeans in combinatie cu o camasa alba sau albastru inchis, din matase sau voal; alege o pereche de botine comode, cu toc mic si lat, sau pentru un look mai edgy asorteaza-te cu o pereche de bocanci cu siret; nu uita accesoriile- geanta de piele messenger bag sau rucsac, bratarile, ceasul si cateva inele. De aceasta data piesa de rezistenta a tinutei este jacheta de blana cu fir lung si subtire, in culori calde de maro si visiniu.

jacheta-din-blana-ecologica-7jacheta-din-blana-ecologica-8

Jacheta din blana ecologica & fusta de dama

Nu ai cum sa nu iubesti combinatia dintre jacheta de blana ecologica si fusta de dama. Este o combinatie ultra feminina, mega cosmopolita, ce aduce un aer plin de mister si romantism, indiferent ca vorbim de un look 100% office, chic sau glam!

Asa da!

Un look tipic newyorkez- fusta de dama scurta, o jacheta de piele purtata peste o bluza monocroma, botine cu platforma si toc ultra inalt si… jacheta de blana cu fir scurt si inchisa la culoare! Mai adauga un clutch curajos cu puternice influente rock si gata, ai scos-o la capat: ai un look specific newyorkezelor gata oricand sa faca fata nebuniei din orasul pe care il numim cu mandrie –The Big Apple! We love it! 

Haine din colectia de iarna , CLICK AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/cum-sa-porti-jacheta-din-blana-ecologica-cele-mai-iubite-3-tinute/