dyfashion.ro

Sherri Hill- designerul cu rochii de basm

rochie-sherri-hill-1
Tu cum percepi persoanele care aleg sa cumpere doar piese vestimentare de la branduri de renume international?  Te uiti la ele ca fiind fitoase si superficiale sau te duci si le intrebi unde gaseste acele piese spectaculoase?  Noi recunoastem ca, de fiecare data, cand vedem o prietena bine imbracata, indiferent ca o vedem la birou, la o iesire in oras sau la un eveniment ne apropiem tiptil de ea, dupa ce in mintea noastra am inceput deja aprecierile. Odata cu trecerea la o noua etapa in viata (hai sa-i spunem maturizare) ajungi sa apreciezi cu adevarat evenimentele fashion, cu predilectie pe cele organizate international. Astfel de evenimente iti prezinta -behind the scenes- povestea brandului, investitia brandului in calitatea materialelor folosite, in imagine si te ajuta sa iei o decizie de achizitie pe viitor.  Iar de data asta decizia este luata avand toate informatiile, nu doar guvernata de prejudecati. Pretul nu este cel care trebuie sa dicteze achizitia, ci produsul si povestea lui ar trebui sa te convinga sa il cumperi.  Rochiile Sherri Hill au chiar o poveste frumoasa.

rochie-sherri-hill-2rochie-sherri-hill-3

De ce StarShinerS a ales sa aduca acest brand ?

Cred ca v-ati dat seama si voi, de-a lungul celor 8 ani de activitate cat de mult iubim rochiile, suntem cei mai mari fani ale lor. De ce? Pentru ca observam cum, in societatea de azi, femeile adopta un stil vestimentar masculin, si nu zicem, unele situatii chiar cer astfel de tinute si culmea vin cat se poate de bine, pentru ca noi femeile stim sa punem in valoare si tinutele masculine. Dar acum vorbim despre rochii, rochii superbe de seara, care atunci cand sunt imbracate iti dau o si mai mare incredere in tine. Sunt ocazii speciale precum o gala, un eveniment organizat pe covorul rosu sau o nunta si un botez mai deosebit unde tinuta este cartea ta de vizita. Iar Rochiile Sherri Hill sunt carti de vizita impecabile


Sherri Hill- cateva vorbe despre designer

Sherri Hill provine dintr-un orasel din Oklahoma si a studiat Facultatea de Design Vestimentar din Oklahoma. A inceput sa fie recunoscuta cand numeroase participante la concursurile de Miss (America, USA, Univers) au castigat titlurile purtand creatiile ei. Timp de 12 ani Sherri Hill a fost unul dintre cei mai buni designeri ai casei de moda Jovani Fashion, totodata ea fiind una dintre designerii care a lansat aceasta Casa de Moda.  A parasit Jovani Fashion pentru a-si deschide propria Casa de Moda, sub denumirea de Sherri Hill Inc, astazi avand peste 800 de magazine de prezentare in intreaga lume (StarShinerS este dealer autorizat al acestui brand).

Rochii de vis! O colectie superba de rochii care te doresc DIVA!

rochie-sherri-hill-7rochie-sherri-hill-8

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/sherri-hill-designerul-cu-rochii-de-poveste/