dyfashion.ro

Rochia Off-the-Shoulder

rochia-off-the-shoulder_1
Bine te-am regasit in noul an! Avem la dispozitie 366 de zile pentru a face zilnic ceea ce ne place, pentru a ne rasfata si pentru a construi amintiri uimitoare alaturi de cei iubiti. Incepem in forta noul an, pentru ca iti vom propune o piesa pe care pur si simplu nu o poti refuza. Este piesa care a prins toate privirile la New York Fashion Week si care troneaza deasupra oricarui trend in acest an.

Inca ne confruntam cu temperaturi joase, de aceea te vom tenta cu doar doua modele unice de rochii de dama Off-the-Shoulder pe care le poti purta pana cand soarele ne va bucura cu caldura sa. Astfel vei purta ultimele tendinte fara a renunta la confortul termic.

Rochie de dama cu umerii goi, margine lata

Acest model de rochie de dama Off-the-Shoulder cu croi tip creion poate fi purtata atat la o ocazie speciala cat si la office. Diferenta dintre stilul elegant si cel casual smart poate fi facuta prin asortarea cu un colier lung sau unul supradimensionat. Daca doresti sa urmezi linia minimala a rochiei poti renunta la colier si poti opta pentru o pereche de cercei supradimensionati din cristale monocrome sau colorate.

Umerii sunt scosi in evidenta de catre marginea lata care acopera parte din brate si piept. Este o alegere potrivita pentru siluetele cu umerii ingusti, dat fiind efectul de latire al croiului. Daca nu esti sigura de tipul tau de silueta, te invitam sa descoperi acest articol: Afla care este lenjeria potrivita tipului tau de silueta.

rochia-off-the-shoulder_2rochia-off-the-shoulder_3

Rochie de dama cu umerii goi, maneci cazute

Asemenea modelului prezentat anterior, rochia de dama Off-the-Shoulder cu croi tip creion cu maneci cazute, este un outfit care te poate scoate din incurcatura. Poate fi purtata atat la office, asortand rochiei un sacou elegant monocram sau cu textura bogata, iar in caz ca prietenele iti fac o surpriza si te invita la un cocktail party, elimina sacoul, opteaza pentru un colier supradimensionat sau lung, reimprospateaza-ti machiajul si gata! Esti pregatita de party!

Modelul este unul maleabil datorita croiului: manecile cazute determina ca rochia sa fie potrivita si pentru un look de zi si pentru unul de seara. Diferenta o poti face prin accesorii si desigur prin machiaj!

rochia-off-the-shoulder_4rochia-off-the-shoulder_5

Sursa:
http://www.starsblog.ro/rochia-off-the-shoulder-desemnata-ca-fiind-cea-mai-hot-piesa-a-anului-2016/