dyfashion.ro

Rochii albastre din colectia Miss Grey

Rochiile de ocazie albastre iti vor scoate in evidenta feminitatea


Albastrul, prin capacitatea sa de a facilita visarea, este unul dintre elementele ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei care doreste sa fie mereu invaluita intr-o aura rafinata si plina de mister. Prin urmare, profita acum de colectia noastra de rochii albastre, iar in acest fel, chiar si cele mai mici gesturi ale tale vor transcende limitele impuse de granitele cunoscute.

Considerat culoare regala, albastrul, prin adancimea sa abisala, are puterea de a provoca imaginatia sa creeze cele mai nevazute combinatii. Daca iti doresti sa fii mereu tinta unor nenumarate complimente, rochia albastra Renata si rochia rochie-albastra-dantelaalbastra Noelle iti ofera tot sprijinul lor.

Rochia de ocazie albastra Renata este confectionata dintr-o dantela fina, care, impreuna cu sclipirea intermitenta a paietelor, creeaza imaginea unui cer senin, intesat de stele.  Bretelele suave, usor valurite in interior, dublate de motivele atent tesute ale dantelei, ce se fac usor remarcate pe partea din spate, iti vor scoate in evidenta feminitatea, in cel mai elegant mod posibil.



A doua noastra propunere este rochia de ocazie albastra midi Noelle. Aceasta, la randul ei, iti va garanta numeroase oportunitati de a te simti admirata si de a-ti castiga un loc de cinste in amintirile celor din jurul tau. Culoarea sa nu este cu siguranta una usor de uitat – o tenta ponderata de albastru, ce poate avea luciri metalice daca este pusa in lumina potrivita. Lungimea midi, dublata de manecile trei sferturi, iti garanteaza o aparitie de o armonie deplina, aproape matematica. Eleganta acestei rochii este sporita de materialul utilizat la confectionarea sa – dantela, ce prezinta un rafinament inerent.

Rochii de ocazie oferta actualizata si preturi click aici

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochiile-albastra-sau-resortul-abisal-al-imaginatiei/