fashiondays.ro

Rochii pentru petrecerea de logodna

rochie-pentru-petrecerea-de-logodna-1
Se apropie cel mai pasionala zi din intreg anul, Ziua Indragostitilor! Barbati de pe intreg mapamondul planifica surprize care mai de care mai originale si pasionale pentru femeia iubita pe care doresc sa o surprinda in cel mai surprinzator mod, iar cererea in casatorie si petrecerea de logodna sunt cele mai apreciate surprize.

Acum cateva articole te-am ajutat sa alegi tinuta pentru Ziua Indragostitilor, pentru ca meriti o tinuta spectaculoasa si pentru ca nu stii in ce moment ti se va pune pe deget un inel stralucitor! Acum te ajutam sa selectezi o tinuta potrivita pentru petrecerea de logodna pe care ai pregatit-o de atat de mult timp.

Fie ca alegi sa organizezi o petrecere restransa, fie o serata sofisticata alaturi de familie si prieteni, outfitul tau trebuie sa fie rafinat si ultra modern!

Avem pregatite pentru tine 3 lookuri fenomenale, care cu siguranta vor lua rasuflarea celor prezenti la petrecerea ta:

Rochia de dama cu volane lungi din voal- Look divin

Daca ai planificat o petrecere excentrica, intr-un local exclusivist, atunci rochia de dama cu volane lungi din voal si aplicatii stralucitoare este cea mai buna optiune. Iti recomandam doua culori puternice si in voga anul acesta- fuchsia si albastru. Croiul ofera iluzia alungirii siluetei, iar aplicatiile stralucitoare, ce contureaza designul unic din partea superioara a rochiei, vor oferi tinutei o alura unica.

Vei arata precum o zeita a frumusetii si vei fi tratata regeste!

rochie-pentru-petrecerea-de-logodna-2rochie-pentru-petrecerea-de-logodna-3

Rochia de dama cu volane scurte din voal- Barbie look

Este o varianta mult mai jucausa a rochiei de seara. Daca ai o fire ludica si iti place sa imbini seductia cu joaca, atunci rochia cu volane scurte si voluminoase este cea tinuta pe care trebuie sa o porti in aceasta seara importanta! Vei arata precum o papusica Barbie, cu talie de viespie si picioare lungi de gazela! Stim ca ai zambit, asa te vrem: zambitoare tot timpul si mereu pusa pe nazdravanii.

Nu uita sa te asortezi cu o pereche de pantofi cu toc ultra inalt si platforme… si mai ales nu uita sa ramai la fel de jucausa si energica in timpul petrecerii, caci invitatii sunt cu ochii indreptati spre tine intreaga seara!

rochie-pentru-petrecerea-de-logodna-4rochie-pentru-petrecerea-de-logodna-5

Rochia de dama alba- `Bride to be` look

Pentru ca vei fi mireasa in scurt timp, poti opta pentru o rochie alba cu influente de `future bride`. Poti alege o rochie cu volane si corset, decorata cu perle. Vei obtine un look cuminte si jucaus in acelasi timp, perfect pentru o viitoare mireasa.  Daca vrei sa te simti ca in era marelui Gatsby, poti alege o rochie de dama scurta cu spatele gol si bogat decorata cu siraguri de perle. Modelul este unul unic si cu siguranta va lua respiratia viitorului sot.

Nu uita sa te accesorizezi cat mai minimal pentru a scoate in evidenta stralucitarea ta naturala si, desigur, noul diamant care troneaza pe inelar!

rochie-pentru-petrecerea-de-logodna-6rochie-pentru-petrecerea-de-logodna-6 

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/petrecere-de-logodna-iata-3-modele-de-rochii-ultra-chic-pentru-o-seara-memorabila/