dyfashion.ro

Modelele de ghete şi botine ECCO Touch

ghete-şi-botine-ecco-touch
Geanta neagră şi celebra „little black dress” se pot asorta la orice şi arată de fiecare dată altfel, dacă ştii să le accesorizezi cu stil. Totuşi, pentru ca piesele vestimentare şi accesoriile de culoare neagră să treacă testul timpului, e nevoie şi să aibă un design clasic şi o calitate impecabilă.

Pentru această iarnă, ECCO a pregătit o colecţie de ghete, botine şi accesorii din piele neagră de cea mai înaltă calitate, create pentru a rezista în timp, atât ca stil, cât şi ca funcţionalitate. Fiecare model de încălţăminte e prevăzut cu vârf rotunjit, modern şi sofisticat, care asigură un plus de confort pentru picioare.

Astfel, botinele ECCO Touch 15B sunt perfecte pentru un look casual urban de zi, talpa subţire şi uşoară, tocul de 15 mm şi flexibilitatea pe care o oferă pielea moale făcând ca ECCO Touch 15B să fie pe cât de confortabile, pe atât de rezistente. Cu un toc ceva mai înalt, dar extrem de comod, botinele ECCO Touch 75B pot fi purtate atât ziua, cât şi la ocaziile de seară, alungind şi subţiind piciorul în timp ce îţi oferă confort maxim de dimineaţa până seara.

Toate modelele de ghete şi botine ECCO Touch din colecţia ECCO 2016 respectă designul minimalist tipic scandinav şi dau un plus de rafinament oricărei ţinute, graţie contrastului delicat între pielea neagră şi fermoarele laterale aurii. Poartă-le cu orice – pantaloni, fuste scurte, rochii casual, pulovere supra-dimensionate – vei arăta în pas cu modă şi te vei simţi confortabil la fiecare pas!

Pentru iubitoarele stilului sporty-casual, ECCO a creat ghetele ECCO Aimee cu design inspirat din clasicii sneakers şi calităţi funcţionale tipice ghetelor de iarnă. Astfel, branţul detaşabil absoarbe umezeala, păstrând picioarele uscate pe orice tip de vreme, talpa anatomică din poliuretan e flexibilă, uşoară şi aderenţă, iar şireturile şi fermoarul asigură o fixare perfectă pe picior.

Pentru un look minimalist care se remarcă prin stil, simplitate şi detalii discrete, poartă haine în combinaţii de alb, negru şi nuanţe neutre (gri, bej, crem, albastru închis) şi asortează-le cu ghetele şi botinele ECCO negre şi cu o geantă neagră, precum ECCO SP Crossbody – perfectă pentru ţinutele casual-sport, şi cu portmoneul ECCO SP Continental Wallet, elegant şi feminin.

Modelele de ghete şi botine ECCO Touch din colecţia ECCO 2016,CLICK AICI 

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/ecco-trend-flash-ss16-black-essentials/