fashiondays.ro

Rochii fresh si elegante la birou

rochii-fresh-si-elegante-la-birou-1
Rochiile office scurte sunt salvarea zilelor de munca. Lunea: cea mai buna zi pentru a marca un inceput, si cea mai rea zi din lume. Poate doar cea mai rea, daca observi cu atentei meme-urile de pe Facebook care exprima cat de mult uram noi fiecare zi de luni. Chiar si asa, nu totul este pierdut si trist intr-o zi de luni, pentru ca, in ciuda nostalgiei petrecerilor de weekend, e timpul sa ne punem imaginatia si creativitatea la incercare pentru a ne alege tinutele office pentru birou. Yay!

Pasiunea noastra pentru moda si obiectele vestimentare ne-a invatat un lucru foarte important: si anume acela ca pasiunea pentru moda poate fi un avantaj sau un cosmar, in rochie-office-scurta-rosieegala masura. Cate dintre voi va treziti in dimineata zilei de luni cantand de fericire ca incepe o saptamana noua si va asumati o ora in plus, inainte de munca, pentru a incerca diverse tinute cu un zambet larg pe fata pentru ca in final, intr-o stare si mai amplificata de fericire, sa optezi pentru cel mai colorat outfit pe care il ai in dulap? Da. Asa ne gandeam si noi.

Daca, in schimb, te regasesti in situatia in care trei din cinci zile pe saptamana intarzii la birou pentru ca esti ingropata in haine (care pentru o femeie obisnuita ar fi excelente, dar pentru tine nu sunt decat plictisitoare si lipsite de stil) si sfarsesti prin a privi in lenjerie gramezi intregi de tinute imprastiate peste tot, gandindu-te ca nu ai ce sa porti, avem ceva pentru tine: articolul de fata ti se adreseaza, si - ah, da, cel mai probabil persoana cu care locuiesti are indoieli asupra sanatatii tale psihice.

rochii-fresh-si-elegante-la-birou-2

Pentru ca intrebarea ce sa port la birou? este pe buzele tuturor de luni pana vineri, ti-am pregatit o selectie superba de rochii office rosii scurte de purtat la munca (si nu numai), care sa iti inveseleasca zilele si sa alunge monotonia vestimentara care te deprima de atata timp.

Confectionate din materiale de calitate superioara, aduse tocmai din Dubai si create cu dragoste in atelierul propriu din Bucuresti, rochiile rosii scurte office din ultima noastra colectie adauga garderobei tale o nota de stil si feminitate de care cu siguranta nu te poti lipsi. Suficient de scurte incat sa nu fie plictisitoare, insa, suficient de lungi incat sa nu depaseasca granita formalului, rochiile rosii office din noua colectie de primavara sunt optiunea excelenta pentru cele mai elegante tinute de purtat la birou. Foarte versatile, acestea pot fi purtate in combinatie cu dresuri, cizme cu sau fara toc, botine, sandale sau pantofi de tip stiletto, cu sau fara sacouri, cu sau fara esarfe sau accesorii - nu exista limite in ceea ce priveste combinatiile cromatice si de texturi permise, astfel ca iti poti pune imaginatia la treaba.

Opteaza pentru rochia office scurta rosie Anelisse, remarcabila atat datorita liniilor drepte ale croielii, care ii permit sa iti urmareasca discret liniile corpului, cat si culorii aprinse si a nasturilor aurii dispusi in doua siruri simetrice - care iti evidentiaza soldurile si talia. In plus, decolteul in V iti permite sa accesorizezi superba rochie scurta rosie cu un colier sau o esarfa, conferindu-ti o nota de feminitate.

rochii-fresh-si-elegante-la-birou-3

Tu cate outfit-uri crezi ca poti crea cu rochiile office in cea mai recenta colectie Miss Grey?

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-office-scurte-pentru-aparitii-fresh-si-elegante-la-birou/