fashiondays.ro

Rochii de seara scurte din tafta

rochie-scurta-din-tafta-1
Rochiile de seara scurte din tafta confera fiecarei femei o atitudine increzatoare, care este elementul-cheie in atingerea obiectivelor spre care tintim. Unul dintre factorii esentiali ce contribuie la dobandirea acesteia este tinuta pe care o avem. Noua noastra colectie de rochii elegante din tafta iti va conferi o atitudine ce ii va cuceri pe toti cei din jurul tau.

Rochiile scurte de seara din tafta fac parte din categoria imperativelor vestimentare pentru oricine isi doreste sa debordeze de dinamism si prospetime, in cel mai elegant mod.
 

Rochia de seara albastra scurta Irem este tot ce ai nevoie pentru ca „bun gust” si „expresivitate” sa fie pe buzele tuturor in mijlocul carora te afli. Atat prin culoarea ce o face sa para un decupaj abisal, cat si prin motivele dantelei accesorizate cu strasuri stralucitoare, a caror splendoare iese in evidenta pe partea din spate, manecile scurte si decolteul delicat in forma de trifoi fac din aceasta rochie de seara scurta clos resortul ideal pentru a avea o atitudine optimista, plina de entuziasm si de incredere.  

A doua noastra propunere este rochia verde de seara din tafta Irem. Naturaletea si tineretea emanate de culoarea acesteia, dublate de combinatia surprinzator de reusita dintre delicatetea broderiei din dantela si taftaua impozanta, ce sunt unite simbolic printr-o funda ce arata complementaritatea si inseparabilitatea acestora, ele fiind definite una prin cealalta, neputand fi separate fara a-si pierde semnificatia si a suferi o puternica devalorizare, ca doua tarmanuri de basm, fac ca eleganta acestei rochii sa poata fi confundata cu rezultatul unei formule gasite de cel mal versat alchimist. Asadar, rochia verde din tafta este ingredientul ce iti lipseste pentru a ii fermeca iremediabil pe toti cei din jurul tau.


rochie-scurta-din-tafta-2
 

Prin urmare, aceste rochii de seara scurte din tafta sunt mai mult decat o simpla dorinta, sunt un imperativ pentru oricine isi doreste sa fie punctul de convergenta al privirilor celor din jur, chiar si dupa terminarea evenimentului la care a stralucit, fiindca o alta proprietate definitorie a rochiilor este remanenta.

Nu rata ocazia si comanda-ti acum una dintre rochiile de seara scurte din tafta pe care le gasesti in colectia noua, aferenta site-ului nostru. Increderea data de aparitia aproape regala pe care care ti-o asigura aceste tinute speciale va persista in memoria celorlalti, conferindu-ti un loc de cinste in amintirile lor.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochiile-de-seara-scurte-din-tafta-eleganta-si-stil/