fashiondays.ro

Colectie magica de rochii brodate

rochii_brodate_1
Cu entuziasm si muuulta bucurie te anuntam ca astazi lansam NOI modele de rochii brodate, pe care le descoperi in colectie dar pe care le poti vizualiza intr-un mod inedit si in pagina speciala dedicata acestora: Mystic Line. Suntem siguri ca o sa iti placa!

Primavara ne inspira

Cand copacii incep sa infloreasca, iar natura incepe sa prinda contur, creatiile prind viata in bataia acelor de cusut si de brodat. Broderia unica, cu degrade a fost realizata in atelierele Brodeaza.ro, care face parte din portofoliul StarShinerS.  Am ales sa pozitionam broderia in zone ale rochiilor care sa te atraga si sa te inspire.

Mystic Line este o colectie dedicata ocaziilor speciale. Te vedem purtand rochiile brodate Mystic Line la cocktail party-uri, la decernari de premii, la o nunta sau un botez, la toate evenimentele la care ai fost anul acesta invitata.  Este o colectie in care rochiile iti taie respiratia si te determina sa faci un pas inainte ori de câte ori alegi sa le porti. Croiuri care iti dau incredere in tine și iti pun in evidenta corpul. Rochii absolut magice, concepute pentru tine și evenimentele speciale la care ai fost invitata in acest an. Materialele nu strang, te lasa sa te miști in voie iar broderia…te face să a visezi cu ochii deschisi la acel moment când tu vei fi în lumina reflectoarelor. Fii diva evenimentelor speciale!

Dedicam aceste rochii tuturor femeilor care au visat si au asteptat o  rochii care sa aduca un aer elegant, misterios si cochet garderobei sale.  Stiai ca o broderie dureaza pana la 3 ore pana la varianta finala? Fii o diva, alege rochia brodata din gama Mystic Line.

rochii_brodate_2

Va recomandam noua colectie de rochii brodate, click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/mystic-line-o-colectie-magica-de-rochii-brodate/