fashiondays.ro

Primavara se poarta rochiile din voal!

primavara_se_poarta_rochiile_din_voal_1
Ne este imposibil sa ne luam ochii de la rochiile din voal! Pe masura ce au aparut terasele si copacii au inflorit, rochiile din voal impodobesc bulevardele, urmate de arome fine de parfum. Pentru ca adoram aceste rochii si diafanul asociat voalului, ne-am gandit sa va recomadam cateva metode de accesorizare, iar aici ne referim la intrebarea: `cu ce sa port rochia din voal?`.

Rochia din voal propune o multime de metode de mix & match, pornind de la piese elegante pana la piese casual. Depinde de alegerea ta, depinde de stilul preferat si de ingeniozitatea in materie de creare a outfiturilor!

Incepem cu inceputul, si anume cu 2 recomandari de rochii din voal.

Rochia din voal cu imprimeu bogat de inspiratie florala

Aceste doua modele sunt perfecte pentru o zi de primavara, fie ca purtam rochia la office sau la o intalnire intr-o cafenea selecta. Croiul si motivele imprimeului ofera outfitului o nota romantica, fiind completate  de detaliul funditei din zona gulerului.

Poti alege sa mergi pe un look elegent sau unul casual-chic, nuantele outfitului pe poti schimba in functie de jacheta pentru care optezi si in functie de incaltaminte.

primavara_se_poarta_rochiile_din_voal_2primavara_se_poarta_rochiile_din_voal_3

Ce piesa poti purta peste rochia din voal?

Look indie & smart chic

Pentru un look relaxat cu puternice influente indie si casual, poti opta pentru o jacheta din piele (scurta pana in talie) sau o jacheta de blug. Anul acesta denimul este la putere, asa ca nu te da in laturi de la a experimenta cu o jacheta din denim. Ai grija la nuanta pe care o alegi si la detaliile aplicate pe jacheta.

primavara_se_poarta_rochiile_din_voal_4primavara_se_poarta_rochiile_din_voal_5

Pentru mix & match-ul cu rochia de voal recomandam o jacheta din denim fara aplicatii. Aceasta `regula de buna purtare` se poate aplica si in cazul jachetei din piele. Indiferent ca porti o rochie maxi sau scurta, aceste modele de jachete scurte, pana in talie, sunt piese pentru care ar trebui sa optezi.

Look glam & chic

Pentru un look de neegalat, iti recomandam pelerina primavaratica. Fie ca optezi pentru una clasica, fie pentru una reinventata ca design, efectul este wow! O alta alternativa ar fi paltonul, la fel de pastelat precum pelerinele recomandate, care are un design supra dimensionat, ceea ce da o nota chic si boema tinutei. Nu ezita sa incerci aceste piese wow!

primavara_se_poarta_rochiile_din_voal_6primavara_se_poarta_rochiile_din_voal_7

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE ROCHII ,CLICK AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/primavara-se-poarta-voalul-iata-cateva-optiuni-mix-match/