answear.ro%20

Rochii cu franjuri de petrecere

rochie-cu-franjuri-1
Anotimpuri noi, trenduri noi. Fiecare inceput aduce ceva diferit, iar pentru fashioniste, inceputul unui nou sezon inseamna noi creatii vestimentare care trebuie sa se regaseasca in garderoba. Rochiile cu franjuri sunt unul dintre trendurile acestei primaveri, rochie-cu-franjuri-fuchsiaiar in cea mai noua colectie Miss Grey, ti-am pregatit doua modele superbe de astfel de rochii, cu ajutorul carora sa te faci remarcata si sa iti atragi toate complimentele.

Creata in jurul ideii de esenta a feminitatii, colectia de primavara Miss Grey iti aduce cele mai spectaculoase creatii vestimentare exclusiv feminine, pe care sa le porti in orice context. Iar astazi, pentru ca e o zi de duminica relaxata si probabil te gandesti la petreceri mai degraba decat la munca, iti recomandam doua tinute de petrecere pe care trebuie sa le ai!

rochie-cu-franjuri-2

Daca preferi simplitatea si adori combinatia dintre alb si negru, atunci iti recomandam rochia cu franjuri Luise in alb si negru. Confectionata din stofa elastica, cu design pe un umar si creata astfel incat sa flateze orice tip de silueta si sa sublinieze discret liniile siluetei purtatoarei, rochia cu franjuri se remarca prin contrastul etern la moda dintre cele doua non-culori clasice, dar si prin alura sa contemporana. Foarte versatila din punct de vedere cromatic, rochia cu franjuri este un must-have pentru garderoba ta de petreceri, intrucat eleganta si stilul acesteia iti asigura privirile tuturor invitatilor, in special atunci cand alegi sa iti petreci noaptea pe ringul de dans.

Tu ti-ai ales rochiile cu franjuri favorite pentru acest sezon?

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-cu-franjuri-pentru-tinute-de-petrecere-irezistibile/