answear.ro%20

Tinute de primavara 2016 La Femme!

Continua trendul retro si in aceasta primavara ,trend care a inceput cu cateva sezoana inspirat din diferite decade  de la anii 20-80.
Avem de-a face cu un trend minimalist si sofisticat care include topuri de volum,maneci largi si bufante,fuste umflate sau lungimi foarte scurte.


Mai jos va prezentam cateva tinute de primvara care sunt in trend
Continua trendul retro si in aceasta primavara ,trend care a inceput cu cateva sezoana inspirat din diferite decade  de la anii 20-80.Avem de-a face cu un trend minimalist si sofisticat care include topuri de volum,maneci largi si bufante,fuste umflate sau lungimi foarte scurte.


Mai jos va prezentam cateva tinute de primvara care sunt in trend

tinuta-de-primavara-la-femme-1

Stalucitor,arzator,acid -mai multe tonuri de galben sunt propuse si in acest sezon si ca atare o bluza casual lejera galbena este o alegere potrivita pentro o tinuta casual.Combinata cu un pantalon negru in contrast plus o vesta haioasa din tricot obtinem chiar o tinuta foarte practica si comoda.Daca mai “aruncam” si o esarfa atunci chiar tinuta prinde viata si o putem numi simplu City Girl.

tinuta-de-primavara-la-femme-2

Ia noastra romaneasca chiar face istorie pe podiumurile internationale si designerii se intrec in a ne pune in valoare cat mai bine aceasta minunatie,care nu trebuie sa ne lipseasca din garderoba.Cu o pereche de blugi si cu o geanta suntem gata pentru un city break ,nu-i asa?Este o tinuta casual ,comoda si foarte trendy,as putea spune si chiar sport elegant .

tinuta-de-primavara-la-femme-3

Avem si o tinuta Soft Tailoring i-am putea spune,este o tinuta atat de birou dar si de o intalnire,coktail .Avem o bluza de voal cu imprimeu,lejera,vaporoasa asortata cu o fusta neagra lunga .Colierul argintiu ii da o nota aparte si o oarecare eleganta.V-o recomandam cu drag.

tinuta-de-primavara-la-femme-4

Aceasta e o tinuta romantica formata dintr-o rochie gen tunica la acre asortam un clier voluminos,avangardist si sofisticat .Rochia tunica se poate purta atat cu colanti dar si cu pantaloni.Materialul rochiei este unul pastel si in culorile sezonului.Va place?

tinuta-de-primavara-la-femme-5

Aceasta tinuta este o tinuta de seara, alcatuita dintr-o rochie eleganta ,in clos cu o funda stilizata in talie care ii da o nota romantica, iar parte de sus este cambrata si decoltata  plus un colier  auriu,stralucitor  si putem pune atat un bolerou auriu dar si un pulover mai deosebit .Este o tinuta pentru o nunta,banchet,botez dar de ce nu si la o intalnire romantica :).Materialul are un drapaj foarte bun si este foarte plin

tinuta-de-primavara-la-femme-6

Si tot in stilul City Girl avem o tinuta formata din blugi clasici plue o bluza din voal cu aplicatii pe amansura,o tinuta potrivita de iesit in oras ,la plimbare si evident tot in nuante de galben,culoarea vedeta a acestui sezon.

Esarfele,accesoriile  vor face mereu diferenta si vor da un plus de valoare tinutelor.

Insa pentru a supravietui designerii trebuie sa creeze linii cat mai simple,purtabile si adaptabile femeii moderne din ziua de azi.

Si pentru ca este luna noastra ,a femeilor haideti sa ne bucuram,sa sarbatorim si sa ne innoim  garderoba!

O primavara frumoasa si nu uitati minunea care sunteti!

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2016/03/tinute-de-primavara-2016/