fashiondays.ro

Fusta PrettyGirl Mistery Flower

 Fusta PrettyGirl Mistery Flower-1
Am ajuns sa face versuri pentru garderoba noastra. Dar, pe cuvant, le merita! La ce minunatii de fuste avem in shop-ul nostru online, StarShinerS, orice trubadur ar face rime si le-ar canta la mandolina. Stim ca zambesti, dar nu glumim! Astazi suntem incantati de noua descoperire, si fara niciun fel de retinere, vom impartasi cu tine noul model de fusta de dama adus in shop: Fusta PrettyGirl Mistery Flower Turquoise.

Nu-i asa ca iti fura ochii? Desigur, si bluza purtata de model este superba, iar pantofii sunt de-a dreptul deliciosi! Hai sa ne reindreptam atentia spre fusta super hot, care cu siguranta ar trebui sa se regaseasca in wishlist-ul tau.

Iata 3 motive pentru care ar trebui sa porti fusta PrettyGirl Mistery Flower Turquoise:

- bogatia imprimeului fura ochii oricui: motivele geometrice impletite cu cele florale genereaza un imprimeu plin de culoare si armonios. Te duce cu gandul la o carte de colorat, o carte pe care o adorai cand erai mica. Cine nu se indragosteste de flori?

- croiul este extrem de elegant: liniile simple echilibreaza design-ul. Croiul tip pana se potriveste atat pentru o zi la office sau o ocazie speciala. Depinde de modul in care decizi sa te accesorizezi.

- modalitatea de accesorizare este diversa: in materie de culori ai mare libertate de alegere. De ce? Pentru ca poti alege o bluza sau o pereche de pantofi in functie de culoarea preferata, care cu siguranta se regaseste in coloritul florilor asezate delicat pe materialul excelent al fustei.

 Fusta PrettyGirl Mistery Flower-2 Fusta PrettyGirl Mistery Flower-3

 Va recomandam noua colectie de fuste femei, click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/floricica-floricea-ce-mandra-s-de-fusta-mea/