dyfashion.ro

Rochia Starshiners refinement darkblue

Pe masura ce se apropie vara, incercam sa aduce in garderoba noastra cat mai mult sitlul navy. Acum cateva articole am definit acest stil si am ales o serie de tinute cat mai reprezentative. Ne-am jucat cu croiurile si materialele si am obtinut cateva directii clare in ceea ce priveste elementele navy in garderoba. Acum venim cu o completare: am ales o rochie chic, care aduce mult cu acest stil, insa intr-un mod fin.

Rochie StarShinerS Refinement DarkBlue

Daca nu te-ai hotarat ce sa porti zilele urmatoare, iti recomandam rochia StarShinerS Refinement DarkBlue. Este o imbinare perfecta intre eleganta si rafinament, cu toate acestea rochia poate fi purtata atat la cina de Paste cat si la o plimbare pe strazile aglomerate ale capitalei. Diferenta o vei face prin accesoriile pentru care optezi.

Croiul este simplu, insa „condimentat” in partea superioara cu aplicatia de dantela. Aceasta combinatie alb- albastru duce rochia in zona navy, si hai sa recunoastem ca rochia s-ar potrivi de minune cu un clutch navy style! Croiul este simplu, in clos cu accent pe talie. Poti purta o curea foarte subtire albastra, mata, pentru a scoate in evidenta talia si pentru a incadra bustul intre aplicatia de dantela si curelusa.



Desi un croi simplu, acesta nu este deloc simplist: umerii sunt putin picati, dezgolind astfel mai mult zona gatului. Acesta este unul dintre cele mai hot trenduri din aceasta vara, asa ca nu ezita o secunda sa porti o rochie care iti dezgoleste umerii! Dantela, alba ca spuma marii, este acel detaliu care transforma un simplu croi intr-o tinuta irezistibila.

Va recomandam noua colectie de rochii online, click aici

Sursa articol:
http://starsblog.ro/albastru-marin-si-dantela-alba-ingrediente-pentru-un-look-navy-elegant/