dyfashion.ro

Rochii de bal cu livrare rapida

rochie-de-bal-1
Dantela este recunoscuta drept materialul care face ca rochiile sa arate mult mai delicate si mai feminine. De asemenea, rochiile din dantela sunt adesea asociate cu nuntile. Daca te gandesti la o rochie de bal din dantela, este posibil sa te ingrijorezi in privinta aspectului acesteia, in sensul in care exista posibilitatea sa nu alegi o rochie de bal potrivita pentru acest tip de eveniment.

Rochiile de bal din dantela au devenit, in realitate, extrem de populare. Foarte multi deisgneri renumiti de pe scena internationala a modei utilizeaza dantela pentru a crea rochii de bal de un efect spectaculos pentru aceasta categorie de evenimente. Iata de ce, in articolul de astazi, ti-am pregatit cateva recomandari de rochii de bal din dantela, alaturi de cateva sfaturi despre cum ar trebui sa iti alegi modelul ideal pentru unul dintre cele mai importante momente din viata ta.

Alege o croiala flatanta si simpla

Pentru ca dantela este un material cu o textura extravaganta, aspectul acesteia trebuie armonizat prin simplitate. De aceea, cele mai multe rochii din dantela au un croi simplu, drept. Daca o rochie de dantela are foarte multe straturi de material sau o croiala foarte incarcata, iti va conferi o imagine neadecvata pentru varsta ta si, implicit, pentru evenimentul la care participi.

O rochie din dantela cu volum in zona umerilor sau a fustei poate sa fie mai usor asociata cu rochiile de mireasa. Insa, o rochie din dantela conica, care prin design-ul sau iti urmareste discret liniile corpului, iti va conferi o imagine mult mai delicata si feminina.

Exploreaza culori diferite

Daca esti ingrijorata in mod special de faptul ca rochia ta din dantela de bal va fi asociata cu o rohie de mireasa, una dintre cele mai simple metode de a evita acest lucru este sa optezi pentru alte culori in afara de alb. Spre exemplu, rochiile din dantela Amira din colectia de primavara Miss Grey, disponibile in trei culori fermecatoare si delicate - lila, somon si caffe, iti confera o alura extrem de feminina, care iti reflecta personalitatea si stilul sofisticat.

Alege rochii din dantela pentru bal

Cea mai buna metoda de a te decide daca sa alegi sau nu o rochie din dantela pentru bal este sa incepi sa porti acest tip de creatii vestimentare. Atunci cand alegi sa porti dantela, este important sa elgi un model de rochie care sa iti flateze silueta, pentru ca o rochie din dantela care se potriveste perfect conformatiei tale iti poate conferi o imagine absolut spectaculoasa. Secretul este sa ai curajul sa incerci mai multe stiluri si modele, si te invitam sa te inspiri din modelele de rochii din dantela pentru bal pe care ti le punem la dispozitie.

rochie-de-bal-2

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-de-bal-din-dantela-cu-livrare-rapida/

3 comments:

Cum pot sa comand si eu rochia Lila si ce pret are

Pret? Cum pot face comanda?