dyfashion.ro

Fuste din oferta Starshiners

fusta_din_oferta_starshiners_1

Fusta Ana Radu Hypnotic Red (Ana Radu)

Fusta scurta, cu croi special potrivita pentru ocazii speciale. Se poate purta cu un body elegant din dantela sau o bluza eleganta pe corp cu decoleu. Combin-o cu o pereche de pantofi cu toc inalt si obtii un look indraznet si extrem de chic!







fusta_din_oferta_starshiners_2

Fusta Ana Radu Glam Party Black (Ana Radu)

Fuste
O fusta care se poate purta la evenimente organizate seara. Daca esti invitata la decernarea unui premiu sau la un eveniment pe covorul rosu, acest model este unul extrem de potrivit. Fusta Ana Radu cu aplicatii din paiete, te va face sa stralucesti la propriu. Opteaza pentru un look impresionant, unic.


OFERTA COMPLETA FUSTE DAMA, CLICK AICI



fusta_din_oferta_starshiners_3

Fusta PrettyGirl Summary Blue (PrettyGirl)

Fuste
O fusta tinereasca, scurta si perfecta pentru petreceri. Croiul evazat si jucaus permite sa fie purtata in zilele speciale din viata ta, cand vrei sa compui o tinuta care sa te scoata din anonimat.







fusta_din_oferta_starshiners_4

Fusta PrettyGirl Crazy Idea Black (PrettyGirl)

Fuste
Party Girl! Da, acest model de fusta iti da avant sa dansezi toata noaptea. Realizata din dantela, fusta este usor elastica ssi captusita pe interior








fusta_din_oferta_starshiners_5

Fusta StarShinerS Free Dance Brown (StarShinerS)

Fuste
Fusta din material elastic, cu croi lejer potrivita pentru adolescente care iubesc sa danseze. Poti s ao porti in combinatie cu tricouri, cu o pereche de cizme casual si o geaca de piele. Impreuna imbracate ai un look rock modern.







fusta_din_oferta_starshiners_6

Fusta StarShinerS Evolution Burgundy (StarShinerS)

Fuste
Fusta StarShinerS tip creion, cu imprimeu floral plin de culoare. Se poate combina cu bluze si camasi realizate din material vaporos. Fusta are talie inalta si o lungime de 64 cm. Este potrivita pentru a fi purtata atat la ocazii speciale, cat si zi de zi.



OFERTA COMPLETA FUSTE DAMA, CLICK AICI


fusta_din_oferta_starshiners_7

Fusta PrettyGirl Active Grey (PrettyGirl)

Fuste
Fusta PrettyGirl cu ajutorul careia tinuta ta va fi trendy si sexy.









fusta_din_oferta_starshiners_8

Fusta PrettyGirl Etiquette Black (PrettyGirl)

Fuste
O fusta conica care pune in valoare corpul feminin. La spate are detalii surprinzatoare, de efect, care fac acest model de fusta sa devine potrivit pentru orice bluza si camasa pe care o ai in garderoba, chiar daca e simpla sau cu imprimeu.






fusta_din_oferta_starshiners_9

Fusta Top Secret Minnie Green (Top Secret)

Fuste
O fusta scurta, plina de culoare. Este o fusta cu o lungime de 46 cm, pe care iti recomandam sa o porti cu un tricou lejer si un sacou. Combina culorile si obtine un look de invidiat! Are o tinuta foarte buna, este un model potrivit pentru acest anotimp si nu se sifoneaza usor.






fusta_din_oferta_starshiners_10

Fusta LaDonna Summer Flower DarkBlue (LaDonna)

Fuste
Un model de fusta cu croi foarte lejer. Fa din fiecare zi o parada a modei. Acest model de fustita il poti purta cu topuri simple albe sau negre, chiar si cu tricouri simple. Cand vrei sa abordezi un look elegant, iti recomandam bluzele mulate, cu maneca scurta. Te vedem purtand-o chiar si pe bicicleta- este un model de fusta care iti permite sa te misti in voie.





fusta_din_oferta_starshiners_11

Fusta PrettyGirl Aspiration Nude (PrettyGirl)

Fuste
Fusta in clos, pe care o poti purta impreuna cu bluze elegante. Fa o impresie impecabila la intruniri de familie. Poarta acest model de fusta cand vrei sa te simti feminina!







fusta_din_oferta_starshiners_12

Fusta StarShinerS Mirific Look Blue (StarShinerS)

Fuste
Fusta din material usor elastic, cu imprimeu si croi conic. Este o fusta business daca o porti cu o camasa sau poti crea un outfit elegant daca o combini cu top din bumbac. Ai o intalnire cu prietenele in oras? Alege aceasta fusta si nu uita de pantofii sau sandalele cu toc!







Pe aceiasi tema:
- Cele mai frumoase fuste online
- Fusta PrettyGirl Mystery Flower