dyfashion.ro

Item vestimentar metalic!

item-vestimentar-metalic-1
De cele mai multe ori cand ne gandim la imbracamintea metalica, ne vine in minte costumul de astronaut sau, mai rau, de martian! Si asta pentru ca am vazut atat de multe filme SF, filme in care responsabilii de garderoba preferau sa foloseasca materiale cu aspect metalic pentru a pune in evidenta caracterul science fiction al actiunii.
Noi asociem acest material cu filme SF glam, in care personajele principale au gusturi extravagante in materie de vestimentatie!

Se anunta o vara fierbinte si puternic metalizata, asa ca ar trebui sa te pregatesti din timp si sa incluzi in garderoba ta cel putin un item vestimentar metalic!

Fie ca optezi pentru auriu sau argintiu metalizat , tinuta ta va iesi clar din umbra si va straluci in toata splendoarea sa. Daca esti influencer, asuma-ti acest trend ultra chic si incurajeaza-ti publicul sa paseasca in viitor si sa isi imagineze cum ar arata o garderoba in 2050. Ar merge de minune un party cu aceasta tematica, nu-i asa?

Din toate piesele cu aspect metalic pe care le poti purta, noi am ales 3. Pur si simplu adoram look-ul pe care il poti realiza avand la baza una din aceste piese:

Fusta metalica

Este in topul alegerilor noastre atunci cand vine vorba de a crea un outfit non-conformist, tineresc, eclectic, rebel. Ah, am putea spune atat de multe despre aceasta fusta de dama care incita orice privire! In primul rand poti alege intre modele variate, iar in functie de combinatie poti jongla cu stilurile.

Daca vrei un look minimal alege o fusta tip pana pe care asorteaz-o cu o camasa alba mulata pe corp/ larga, o bluza din bumbac si/sau un sacou alb. Este un look pe care il poti aborda intr-o calatorie daca ai pe lista una din capitalele modei, la un brunch business sau la un rooftop cocktail party.

item-vestimentar-metalic-2

In cazul in care vrei sa explorezi partea rebela pe care ti-o ofera acest item, alege o fusta extra lunga sau una cu model asimetric si completeaza tinuta cu o jacheta de piele sau o bluza oversized. Te poti afisa astfel la un concert, un vernisaj de arta contemporana sau la o iesire cu prietenele intr-o cafenea pretentioasa.

item-vestimentar-metalic-3

Sacoul metalic & jacheta metalica

Mix & match! Acesta este secretul unui outfit reusit, ce este incoronat de o jacheta bomber metalica sau un sacou clasic metalic. Daca vrei o tenta office in look-ul tau, iti recomandam o rochie mini neagra sau alba, pe care sa o completezi cu un sacou argintiu metalic. Nu duci tinuta la office, dar o poti duce la un office party sau chiar la opera.

Stim ca iti place sa fii in trend, asa ca daca vrei sa ai in tinuta ta 3 elemente ultra moderne care fac furori in lumea modei in 2016 ar trebui sa treci pe lista: pantaloni capri, jacheta metalica si oxford creepers. Acum ai un look urban chic, demn de orice pictorial de moda!

item-vestimentar-metalic-4

Recomandare StarShinerS: Rochie Ana Radu Glaring Night Silver

Daca vrei un dublu efect metalic, noi iti recomandam rochia metalica pentru un look new-yorkez autentic. Alege o pereche de sandale cu aplicatii metalice sau unele gri metalizat cu design cat mai minimal, lasa accesoriile pe noptiera, parfumeaza-te in locurile unde doresti sa fii sarutata si have fun, party wild!

item-vestimentar-metalic-5

VEZI NOUA COLECTIE DE HAINE FEMEI, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/trend-alert-3-piese-metalice-care-aduc-viitorul-in-garderoba-ta/