dyfashion.ro

Rochia lunga de ocazie Sara

rochie-lunga-de-ocazie-sara-1
Rochiile bordo au fost vedetele anului trecut, in special datorita faptului ca nuanta marsala a fost declarata ca fiind culoarea oficiala in lumea modei in 2015. Cu toate acestea, farmecul lor irezistibil le-a facut sa isi pastreze popularitatea si anul acesta, motiv pentru care daca se intampla sa nu fi apucat sa iti achizitionezi cel putin un astfel de model anul trecut, ar trebui sa o faci cat mai repede!

Pentru o aapritie diafana, desprinsa din povesti, recomandam rochia lunga de ocazie Sara. Confectionata din acelasi voal fin vaporos care ii da un farmec aparte, rochia bordo lunga de seara nu are nevoie de alte accesorii pentru a te aduce in centrul atentiei oricarui eveniment, fiind pretioasa prin definitie. Croita in stil A-line, aceasta va crea iluzia unei talii bine definite si va atrage atentia asupra partii superioare a corpului, datorita decolteului in V conturat de insertiile de dantela si al spatelui transparent, ce iti asigura un plus de senzualitate si feminitate.

Te invitam sa iti alegi rochiile bordo favorite dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site, cu ajutorul carora sa cuceresti inimile si privirile tuturor invitatilor, la evenimentele de sezon!

rochie-lunga-de-ocazie-sara-2

Vezi noua colectie de rochii de ocazie, click aici

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-bordo-scurte-si-lungi-pentru-cele-mai-speciale-momente/