dyfashion.ro

Rochia scurta de ocazie Andra

rochie-scurta-de-ocazie-andra-1
Rochiile bordo sunt efectiv fascinante, pentru ca aceasta culoare bogata le permite sa atraga atentia oriunde ar fi purtate, oferind imaginii oricarei purtatoare o alura misterioasa, sofisticata, eleganta, luxurianta, usor dramatica si simpla simultan.

Ceea ce rochiile bordo reusesc sa inspire prin prezenta lor este un conglomerat de emotii pe care nu orice rochie are capacitatea de a-l transmite. Iar acesta este un element crucial atunci cand vorbim despre vestimentatia de ocazie. In plus, rochiile bordo vin intr-o multime de nuante si tonuri, de modele si texturi, astfel ca este absolut imposibil sa nu gasesti cel putin una care sa te incante si care sa te flateze.

In colectiile noastre, am creat rochia scurta de ocazie Andra, pe care o recomandam tuturor celor care isi doresc o tinuta eleganta versatila, pe care sa o poata purta la evenimentele speciale de zi sau de seara. Confectionata din voal fin, rochia bordo scurta impresioneaza in primul rand prin culoarea fermcatoare, dar si prin design-ul creat in asa fel incat sa puna in valoare orice tip de silueta. Guta din partea de jos a fustei ii confera un element special, original, care va atrage cu siguranta atentia oriunde ai alege sa o porti, in vreme ce decolteul in V atent conturat de insertiile din dantela adauga imaginii tale un plus de senzualitate.

rochie-scurta-de-ocazie-andra-2

Va recomandam noile rochii de ocazie, click aici

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-bordo-scurte-si-lungi-pentru-cele-mai-speciale-momente/