dyfashion.ro

Tinuta colorata, ultra chic si comoda!

tinuta-colorata-ultra-chic-si-comoda-1
A venit si mult asteptata zi de vineri, ziua pe care fiecare dintre noi o asteapta cu atata nerabdare! Ziua de vineri este usa catre catre ore de relaxare si dedicate petrecerii timpului liber alaturi de cei iubiti. Este o pauza meritata cu varf si indesat dupa o saptamana lunga si obositoare. Foarte multe dintre noi ne gandim la weekend ca perioada dedicata hainelor largi, poate chiar a pijamalelor purtate toata ziua.
Te incurajam sa te relaxezi, sa iti bei cafeaua in pat, dar vremea se anunta placuta asa ca… la plimbare cu tine!

Pentru ca nu sustinem „leneveala” in materie de vestimentatie, vrem sa te tentam cu o tinuta colorata, ultra chic si comoda, pe care o poti purta la o plimbare prin parc sau chiar la un picnic romantic.

Iata tinuta pe care ti-o recomandam pentru o zi de weekend:

Pantaloni Top Secret Spring Spectable Blue

Am decis sa avem un weekend colorat, unul colorat puternic si plin de energie! Prima noastra optiune si cea pe care ti-o prezentam si tie are ca prim item pantalonul de dama mulat, pana la glezna din colectia Top Secret: pantalonul Spectable Blue.

Croiul este minimal si sexy, cu toate acestea este ultra comod. Purtand pantalonii Top Secret Spectable Blue poti merge pe bicicleta, te poti relaxa intr-un parc de distractii sau te poti intinde pe patura la un picnic romantic. Daca iti plac pantalonii cu talie inalta din material putin elastic, si mai ales daca esti pasionata de culoarea albastra, poti alege linistita aceasta pereche ultra moderna.

tinuta-colorata-ultra-chic-si-comoda-2tinuta-colorata-ultra-chic-si-comoda-3

Top LaDonna Flower Joy LightBlue

Mergand tot pe nuante albastre, de data aceasta mai deschise, am ales sa completam pantalonii cu un top dintr-un material usor, vaporos care iti va lasa pielea sa respire, mai ales daca esti implicata in activitati distractive.

Modelul este floral, cu puternice tente minimaliste date de liniile albe si albastre care unesc imprimeul floral. Topul desi nu are un croi care se muleaza pe silueta, asigura un echilibru prin elasticul aplicat in talie.

tinuta-colorata-ultra-chic-si-comoda-4tinuta-colorata-ultra-chic-si-comoda-5

Pantofi alesi pe spranceana

In functie de planurile tale de weekend, pentru tinuta propusa ai doua optiuni care vor pastra linia comoda a tinutei:

- o pereche de balerini cu varf ascutit si cu accente romantice sau metalice, detaliile fiind alese in functie de starea ta de spirit;

- o pereche de creepers casual sau mai chic: acestia sunt ultra comozi, pot fi purtati si la o plimbare lejera, la o iesire cu prietenele sau chiar la biciclit

incaltaminte-femei-1incaltaminte-femei-2

 VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE IMBRACAMINTE  FEMEI, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/un-weekend-activ-se-cunoaste-dupa-tinuta/