dyfashion.ro

Rochii pentru ocaziile verii

Rochiile verzi, atat de indragite pentru vibranta lor spectaculoasa si pentru eleganta desavarsita, sunt accesoriile vestimentare ideale pentru evenimentele speciale ale verii. Evident, vei regasi rochiile verzi  disponibile intr-o varietate de modele, nuante, texturi si stiluri, si poate iti va fi dificil sa alegi una perfecta pentru tine. De aceea, astazi ne-am propus sa iti oferim cateva recomandari de rochii verzi perfecte pentru ocaziile verii, in asa fel incat sa iti fie mai usor sa optezi pentru modelul favorit pe care sa il adaugi garderobei tale.

Daca vrei sa adaugi garderobei tale o tinuta festiva pe care sa o porti la mai multe evenimente de sezon, opteaza pentru rochia verde de dantela Ella. In general, o rochie din dantela va avea un grad ridicat de eleganta comparativ cu alte texturi, fapt care iti va garanta aparitii de succes chiar si la cele mai pretentioase ocazii. In plus, daca dantela este deosebit de rafinata prin textura, cum este si cazul rochiei Ella, atunci cu siguranta vei impresiona prin aparitia ta la orice eveniment ai alege sa o porti.

Confectionata integral din dantela pretioasa brodata manual cu paiete, rochia verde smarald se face remarcata prin culoarea vibranta si eleganta simultan, dar si prin design-ul de tip conic, ce ii confera abilitatea de a-ti sublinia discret formele feminine. Dotata cu cupe, rochia verde de dantela iti pune in evidenta bustul, asigurandu-ti o alura seducatoare, si nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a te aduce in centrul atentiei, data fiind pretiozitatea materialului din care este confectionata.



VEZI COLECTIA DE ROCHII DE OCAZIE ONLINE, CLICK AICI

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-verzi-de-dantela-perfecte-pentru-ocaziile-verii/