dyfashion.ro

Sabotii ECCO INTRINSIC TØFFEL

saboti-intrinsic-toffel-1
Ecco, brandul danez de incaltaminte si accesorii din piele, anunta un nou plus fata de linia sa ECCO INTRINSIC odata cu lansarea noii colectii de saboti ECCO TØFFEL pentru primavara/vara 2016.

Ca urmare a succesului ECCO INTRINSIC din ultimele doua sezoane, ECCO INTRINSIC TØFFEL continua filozofia colectiei de a te simti bine pe tot parcursul zilei, fara a fi nevoie sa se faca compromisuri in ceea ce priveste confortul sau stilul. In acelasi timp ofera, de asemenea, o pofta de viata si de distractie pe tot parcursul verii.
Luminos, elegant si respirabil, ECCO INTRINSIC TØFFEL da startul distractiei de vara si tinutelor lejere cu cea mai confortabila incaltaminte.

Cu un design modern si un confort remarcabil, sabotii ECCO INTRINSIC TØFFEL sunt ideali pentru zilele petrecute pe plaja sau la festivalurile verii. In plus, talpa injectata ofera o pozitie naturala a piciorului si de adaptare excelenta la sol. La toate acestea se adauga o piele neteda superioara, cu proprietati de rezistenta la apa sarata, care imbunatateste durabilitatea, in timp ce captuseala textila cu proprietati de uscare rapida ofera confort si respirabilitate.

Colectia de saboti ECCO INTRINSIC TØFFEL este disponibila intr-o gama variata de culori, de la alb la portocaliu pentru femei, de la albastru la negru pentru barbati.
saboti-intrinsic-toffel-2saboti-intrinsic-toffel-3saboti-intrinsic-toffel-4
Colectia de saboti ECCO INTRINSIC TØFFEL este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online

Despre ECCO

ECCO, brand de incaltaminte de renume international care combina stilul si confortul, si-a construit succesul bazandu-se pe design modern, piele de calitate si tehnologii inovative. Infiintat in 1963, ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie si de vanzare.
De asemenea, este unul dintre cei mai mari producatori de piele de inalta calitate din lume, pielea ECCO fiind folosita atat la crearea de produse de incaltaminte si accesorii proprii, cat si distribuita unor branduri de lux internationale. Astazi, produsele ECCO se vand in 87 de tari, in peste 3.300 de magazine ECCO si shop-in-shops, si peste 14.000 de alte puncte de vanzare la nivel mondial. Compania este detinuta de familie si are peste 19.000 de angajati in intreaga lume.

VEZI SI ALTE ARTICOLE DE INCALTAMINTE ECCO, CLICK AICI

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/ecco-lanseaza-noua-colectie-de-saboti-intrinsic-toffel/