dyfashion.ro

Salopeta eleganta de ocazie Janice

salopeta-eleganta-de-ocazie-1
Sa gasesti o salopeta eleganta care se potriveste perfect cu silueta ta, este cheia unei aparitii luxuriante si bine aleasa. Nu purta niciodata o salopeta eleganta prea larga sau prea stramta. Daca porti o salopetasalopeta-janice-neagra prea stramta, exista posibilitatea sa te simti incomod sau sa inspiri o atitudine usor vulgara. Iar daca porti o salopeta eleganta prea larga, iti vei pierde liniile siluetei cu siguranta, iar aparitia ta nu va fi nici pe departe cea la care sperai. Asadar, orienteaza-te in asa fel incat sa optezi pentru o salopeta eleganta care sa iti vina perfect din acest punct de vedere.

Este esential ca, atunci cand porti o salopeta eleganta, sa iti accentuezi talia. Foarte multe modele de salopete elegante sunt create in asa fel incat sa li se poata adauga o curea in talie, asta daca nu cumva au deja una in momentul achizitionarii. Accesorizarea salopetei elegante pentru a evidentia talia este o metoda minunata de a adauga un plus de feminitate aparitiei tale.

Atunci cand porti o salopeta eleganta, combin-o intotdeauna cu pantofi cu toc inalt. Un blazer este recomandat daca stii ca saloepta este mult prea decupata si exista posibilitatea sa iti fie frig. Iar ca un mic secret, sa tii intotdeauna minte ca o salopeta cu pantalonii largi este mult mai flatanta decat una mulata, si mult mai potrivita pentru ocaziile speciale.

Confectionata din material elastic si cu insertii de dantela fina, salopeta eleganta de ocazie Janice este o alegere perfecta pentru orice categorie de evenimente speciale: incepand de la petreceri aniversare, si pana la cocktail-uri, brunch-uri, nunti, botezuri sau intalniri romantice. Spatele decupat nu numai ca reuseste sa compenseze absenta decolteului, dar iti asigura si un plus de senzualitate si feminitate; atent conturat de dantela fina, spatele in V este un detaliu simplu si de efect pentru orice tintua festiva. Extrem de versatila datorita culorii negre, salopeta eleganta poate sa fie purtata la orice eveniment deosebit, si accesorizata diferit, in functie de efectul pe care iti doresti sa il obtii.

salopeta-eleganta-de-ocazie-2

VEZI SI ALTE MODELE DE SALOPETE, CLICK AICI

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-salopete/salopeta-eleganta-neagra-alternativa-perfecta-la-evenimentele-speciale/