dyfashion.ro

Salopete de vara cu pantaloni scurti

salopeta-de-vara-cu-pantaloni-scurti-1
Daca vorbim despre tinute de care nu ma mai satur in aceasta vara… atunci vorbim despre salopetele de vara! Sunt extra comode, chic si senzuale, iar modelele sunt de-a dreptul superbe! Daca esti fascinata de imprimeurile florale, ai nenumarate modele de salopete de dama ce iti vor incanta privirea cu florile colorate si exotice. Daca vrei ceva mai simplu, salopetele mono sunt solutia cea mai potrivita sau poate chiar o salopeta ce imbina stilul minimal cu cel floral! Curioasa?

Iata cateva dintre modelele pe care trebuie neaparat sa le incerci in luna iulie, pentru a putea trece mai usor peste canicula!

Salopeta inflorata cu maneca 3/4

Am ales doua modele de salopete de dama cu maneca 3/4 si pantalon scurt, pe care le poti purta pe timp de zi sau seara. Croiul este unul foarte chic: decolteul lipseste, insa taietura tip barcuta iti pune in valoare linia gatului; pantalonii sunt scurti, insa nu prea scurti, facand acest model extrem de accesibil tuturor tipurilor de silueta. Materialul este vaporos, oferindu-ti astfel senzatia de racoare. In talie, modelul este prevazut cu un elastic, cosmetizat elegant cu un snur.

Poti alege salopeta PrettyGirl Joyfull Day Green cu imprimeu bogat si exotic pentru o iesire relaxanta de weekend si, in cazul in care vrei ceva mai simplu ca imprimeu, poti opta pentru salopeta PrettyGirl Joyfull Day White.

salopeta-de-vara-cu-pantaloni-scurti-2salopeta-de-vara-cu-pantaloni-scurti-3

Salopeta cu pantalon scurt office

Pentru ca vara nu tine cont de faptul ca trebuie sa mergem si la office, si nu numai la plaja, am identificat doua modele de salopeta de dama cu pantalnon scurt pe care le poti purta ca tinuta de vara la birou.

Prima alegere este salopeta PrettyGirl Hallucination Black, cu maneca lunga ce poate fi prinsa cu un nasture in cazul in care vrei sa iti dezvalui mai mult bratele. Decolteul in V nu este adanc, lucru ce transforma aceasta salopeta intr-o piesa perfecta pentru birou. In talie, pentru a accentua mai mult zona, ai parte de un cordon alb pe care il poti lega sub forma de fundita. Ce ador la acest model este imprimeul cu buline mici, obsesiv de atragatoare, si materialul care este fin la atingere si nesifonabil.

salopeta-de-vara-cu-pantaloni-scurti-4salopeta-de-vara-cu-pantaloni-scurti-5

Salopeta PrettyGirl Hallucination Purple este o alta alegere pentru tinuta office potrivita pentru o vara caniculara. Ce ador la acest model este imprimeul: o combinatie unica intre minimalismul dat de culorile alb-negru si cel floral foarte colorat. Modelul petrecut peste sani este exceptional, decolteul nefiind adanc, insa permitandu-ti sa porti la baza gatului un lantisor elegant cu  piatra. Maneca este lunga, insa materialul catifelat iti ofera confortul termic pe care toate il cautam in aceasta vara.

salopeta-de-vara-cu-pantaloni-scurti-6salopeta-de-vara-cu-pantaloni-scurti-7

Aici ai dovada ca desi canicula ne inspira sa ne retragem la umbra, nu trebuie sa renuntam la eleganta nici macar atunci cand mergem la birou sau la un cocktail pe o terasa!

VEZI SI NOUA COLECTIE DE SALOPETE ONLINE, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/salopeta-de-vara-cu-pantalon-scurt-noul-look-al-femeii-moderne/