answear.ro%20

Imbraca-te in culorile verii!

imbraca-te-in-culorile-verii-1
Summer vibes … good vibes… lumea râde mai mult, are povești mai frumoase, cu soare, cu mare, cu locuri inedite. 
Simți adrenalina concediului sau, poate tocmai te-ai întors din vacanță și esti cu gândul următorul week-end inundat de soare. Simți culorile verii, electrice, pline de energie și parcă ai vrea să te îmbraci cu ele, să îți țină buna dispoziție până dincolo de toamnă.

Chiar așa, de ce să nu îmbraci, la propriu, culorile verii, alegând o ținută în culori electrice?

imbraca-te-in-culorile-verii-2

O pereche de pantaloni oranj, evazați, cu o crăpătura de la genunchi în jos și cu un croi lejer, strigă, cu siguranță „hei, sunt pregătită pentru distracție!” Accesorizeaza-i cu o pereche de pantofi sau sandale cu toc înalt și un top lejer și totul este perfect pentru un cocktail sau o petrecere în oraș. Garantăm că arată devastator sub lumina reflectoarelor pe un ring de dans.

imbraca-te-in-culorile-verii-3

A fi sau a nu fi, cam asta putem spune despre fucsia. Dacă te prinde și te simți bine în ea, nu trebuie decât să te lași purtată de energia acestei culori, într-o rochie de seară.

imbraca-te-in-culorile-verii-4

Dacă nu ești adepta rochiilor, o bluză galbenă din voal, foarte lejeră, dar la fel de cochetă, accesorizata, de exemplu, cu o fustă conică de culoare închisă și o pereche de tocuri, va radia bună dispoziție. La fel de bine, o poți purta cu o pereche de blugi pentru o ținută … electro-casual.

imbraca-te-in-culorile-verii-5

Sau, poți schimba centrul de atracție cu un pantalon turquoise din bumbac, asortat cu o bluză simplă, cu mâneci scurte, potrivită pentru o ținută estivală, lejeră, de vacanță.

imbraca-te-in-culorile-verii-6

Cu siguranță, și la birou spiritul verii își pune amprenta. Venim cu o propunere: rochița cu mânecă scurtă de culoare roșie, cu un croi lejer în partea de sus și conică în partea inferioară, poate fi alegerea optimă. Ai de obținut un contract ori trebuie să ieși învingătoare într-o negociere? Cu siguranță, dacă alegi această rochiță, șansele de reușită cresc. Se știe că o femeie aranjată și eleganță, are cu 30% șanse mai mari de succes.
imbraca-te-in-culorile-verii-7
Culorile tari, electrice sunt o idee excelentă pentru perioada verii. Trebuie totuși, să ții cont de câteva reguli.  În primul rând, nu purta mai mult de o culoare de acest gen. Combin-o cu un alb sau o culoare nude. Asortează corect ținuta cu evenimentul la care mergi sau momentul zilei în care o vei purta. Cu greu vei putea încadra o bluză de un galben electric într-un moment extrem de formal. Alege culorile care te fac să te simți bine.

imbraca-te-in-culorile-verii-8

Fucsia nu este pentru tine? Încearcă rozul.
imbraca-te-in-culorile-verii-9

Roșul este prea tare? Încearcă turquoise-ul. Ai la îndemână o mulțime de variante.

imbraca-te-in-culorile-verii-10

Explorează culorile verii și captează cât mai mult din energia acestui anotimp. Simti? Summer vibes … good vibes… coloured vibes!

Va recomandam tinutele pentru femei Ama Fashion, click aici

Sursa articol:
http://amafashion.ro/blog/vara-culori-electrice/