answear.ro%20

Rochia mulata de dantela Carla

rochia-mulata-de-dantela-carla-1
Rochiile mulate din dantela au capacitatea de a-ti pune in evidenta formele feminine, motiv pentru care aceste accesorii vestimentare se recomanda doamnelor si domnisoarelor cu silueta pe masura. Evident, exista rochii mulate din dantela care pot fi purtate chiar si daca nu esti foarte slaba, insa trebuie sa le alegi cu foarte mare atentie: opteaza pentru un croi conic lejer, o marime care sa ti se potriveasca si alege-ti lenjeria intima in asa fle incat sa maschezi potentialele defecte.

Disponibile intr-o varietate de texturi, culori si lungimi, rochiile mulate din dantela se potrivesc chiar si celor mai sofisticate evenimente. Daca iti doresti sa achizitionezi un model de rochie mulata din  dantela cu un grad ridicat de versatilitate, opteaza pentru lungimea midi, intrucat aceasta este adecvata pentru toate categoriile de coduri vestimentare si evenimente speciale.

Fa-te remarcata la orice eveniment al verii purtand rochia mulata de dantela Carla.Confectionata din dantela fina cu textura luxurianta, rochia mulata Carla are capacitatea de a-ti evidentia formele feminine datorita design-ului conic, infrumusetandu-ti bustul vizibil cu ajutotul cupelor si al balenelor. Dotata cu bretele, rochia mulata din dantela se potriveste de minune in combinatie cu un colier rafinat.

rochia-mulata-de-dantela-carla-2

Pretioase prin definitie, rochiile de dantela mulate nu au nevoie de foarte multe accesorii pentru a te aduce in centrul atentiei, iar data fiind textura incarcata a materialului din care sunt confectionate, este recomandat sa eviti supra-accesorizarea.

Te invitam sa iti alegi rochiile mulate din dantela favorite, dintre modelele pe care ti le recomandam, click aici

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-mulate-din-dantela-pentru-petrecerile-verii/