answear.ro%20

Rochii scurte de ocazie recomandate

rochie-scurta-de-ocazie-1

Rochie Joy Roz 

Rochii
Momentele speciale trebuie imortalizate in timp. Iar una dintre metodele prin care poti face acest lucru este sa porti o rochie de ocazie delicata si feminina, in tonuri pastelate de roz. Cu bustul de tip corset, dotat cu balene si cupe si confectionat din dantela pretioasa brodata cu pietre si margele, si cu fusta realizata din tafta luxurianta, rochia scurta de ocazie poate fi purtata la cele mai deosebite evenimente: extrem de eleganta, rochia poate fi purtata de catre domnisoarele de onoare, dar si la alte ocazii care impun tinute speciale. Lungimea fustei din talie: 48.5 cm | Lungimea totala a rochiei: 69 cm | Livrare: 3-5 zile lucratoare.

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE, CLICK AICI

rochie-scurta-de-ocazie-2

Rochie Yvette

Rochii
Flatant pentru toate tipurile de trasaturi, turcoazul reprezinta o alternativa splendida la culorile neon, care pot parea uneori prea evidente sau indraznete pentru o tinuta eleganta. Confectionata din triplu voal, rochia eleganta scurta in tonuri vibrante de turcoaz este o tinuta perfecta pentru petrecerile sezonului cald. Simplu de purtat si accesorizat, rochia scurta eleganta se remarca nu numai datorita design-ului chic si modern, ci si insertiilor de dantela aurie din zona pieptului, care ii sporesc farmecul.

rochie-scurta-de-ocazie-3

Rochie Shine Rosu

Rochii
Ideala pentru petrecerea dintre ani, rochia de seara scurta din paiete Shine te transforma in atractia oricarui eveniment. Confectionata astfel incat sa flateze orice tip de silueta, rochia din paiete dispuse cameleonic, in nuante atragatoare de rosu si negru, creeaza cele mai sofisticate efecte pentru orice purtatoare. Misterioasa, seducatoare si cu tenta retro, rochia eleganta cu paiete este simplu de purtat, intrucat nu are nevoie de multe accesorii pentru a iesi in evidenta, fiind pretioasa prin definitie.

rochie-scurta-de-ocazie-4

Rochie Nancy Albastra

Rochii
Adopta un stil inconfundabil, cu rochia de seara scurta Nancy. Creata in asa fel incat sa iti evidentieze formele feminine pastrand, totusi, o umbra de mister, rochia de ocazie albastra este confectionata din dantela brodata manual cu pietre pretioase, remarcandu-se prin gulerul elegant din satin. Feminina si eleganta, rochia din dantela albastra nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a te transforma in centrul atentiei oricarui eveniment.


rochie-scurta-de-ocazie-5

Rochie Mikaela Fuchsia

Rochii
Adauga o pata de culoare garderobei tale festive, cu rochia scurta de ocazie din voal de matase fuchsia. Remarcabila datorita culorii vibrante si design-ului tineresc, rochia de ocazie scurta cu aplicatie pretioasa in talie si cupe iti subliniaza formele feminine. Decolteul in forma de inima si absenta bretelelor o transforma intr-o tinuta ideala pentru petrecerile de vara. Rochia scurta roz poate fi purtata atat la nunti sau petreceri aniversare, cat si in club.


rochie-scurta-de-ocazie-6

Rochie Honey

Rochii
Surprinde placut prin cele mai deosebite tinute festive, purtand rochia de ocazie neagra Honey – o adevarata bijuterie vestimentara pentru garderoba ta. Cu bustul de tip corset, dotat cu cupe si balene, confectionat din dantela fina, rochia neagra scurta iti pune in valoare silueta datorita fustei cu falduri confectionata din tafta fina. Impresionanta prin melanjul elegant dintre stilul elegant si cel casual – datorat celor doua buzunare laterale care iti asigura un confort sporit – rochia de ocazie scurta reuseste sa atraga atentia asupra ta fara sa apelezi la numeroase accesorii.

rochie-scurta-de-ocazie-7

Rochie Joy Turcoaz

Rochii
Asigura-ti toate complimentele la orice eveniment special, cu rochia de ocazie scurta Joy. Un melanj armonios dintre cele mai rafinate texturi si culori, rochia scurta de ocazie are bustul de tip corset, confectionat din dantela pretioasa brodata manual cu pietre si margele, si fusta realizata din tafta fina. Dotata cu cupe si balene, rochia de ocazie scurta turcoaz deschis iti evidentiaza la potential maxim formele feminine, si poate fi purtata cu succes de catre domnisoarele de onoare, spre exemplu. Lungimea fustei din talie: 48.5 cm

rochie-scurta-de-ocazie-8

Rochie Nancy Verde

Rochii
Detaliile fac diferenta. Pentru momentele in care iti doresti sa atragi toate complimentele, alege rochia de ocazie scurta Nancy: rafinata datorita dantelei brodata manual cu pietre pretioase din care este confectionata, moderna datorita gulerului elegant din satin aplicat la baza gatului, seducatoare prin croiul conic si fermecatoare datorita culorii vibrante, rochia scurta din dantela iti asigura momente de neuitat oriunde ai alege sa o porti.


rochie-scurta-de-ocazie-9

Rochie Renata Verde Smarald

Rochii
Rochia scurta din dantela verde smarald este una dintre optiunile ideale pentru petrecerile acestui sezon. Confectionata din dantela fina, brodata cu fir de paiete, rochia eleganta scurta in tonuri elegante de verde smarald iti confera o alura deosebit de feminin si sofisticata. Urmarindu-ti discret liniile corpului, rochia scurta eleganta din dantela fina iti valorifica silueta, ajutandu-te sa iti construiesti o tinuta sofisticata si atragatoare.  


rochie-scurta-de-ocazie-10

Rochie scurta de ocazie Andra Neagra

Rochii
Completeaza-ti garderoba eleganta cu o rochie scurta de ocazie neagra foarte versatila, pe care o poti purta la numeroase evenimente. Confectionata din voal de matase, rochia de ocazie scurta impresioneaza prin deisgn-ul tineresc, cu accente romantice, prin simplitatea culorii si prin insertiile de dantela din jurul decolteului in V si de la spate; jocurile de transparenta iti sporesc farmecul si alura misterioasa, iar rochia te avantajeaza indiferent de silueta.

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE, CLICK AICI