answear.ro%20

Fii zeita in rochia de plaja!

Rochia StarShinerS Sensual Summer White 1
Cine a spus ca este usor sa gasesti o rochie de plaja extravaganta, pe care sa o poti purta in drum spre plaja si chiar la un pranz luat la una din terasele de pe litoral? Am cautat ceva timp pentru o astfel de rochie si am gasit exact ceea ce imi doream! O rochie plina de farmec, care acopera trupul, dar ofera privirii o silueta pe alocuri descoperita fara a da in vulgar.

Este rochia pe care orice lady ar trebuie sa o aiba in bagaj atunci cand pleaca in vacanta!

Rochia StarShinerS Sensual Summer White

Cred ca aceasta descriere nu isi mai are sensul, dat fiind faptul ca numai o simpla privire oferita fotografiilor gratioase de mai jos, te poate convinge ca rochia de plaja StarShinerS Sensual Summer White este demna de o zeita!

Rochia este realizata din dantela alba delicata, culoarea si textura acesteia te duce cu gandul la spuma valurilor. Culoarea este potrivita pentru o vacanta petrecuta pe litoral, caci albul va contrasta excelent cu bronzul nou dobandit. Modelul nu propune decolteu, insa surpriza consta in decupajul adanc ce pune in evidenta spatele.

Croiul este lung, insa cele doua crapaturi inalte din partile laterale iti pun in evidenta intr-un mod elegant picioarele, descoperind exact atat cat trebuie sa poti starni interesul celor din jur. Manecile (tip fluture) sunt lungi, insa potrivite pentru a proteja pielea de razele puternice ale soarelui atunci cand vrei o pauza de la plaja.

Rochia StarShinerS Sensual Summer White 2Rochia StarShinerS Sensual Summer White 3

Rochia merge de minune cu un costum de baie alb precum modelul MissQ Ocean Peace White. Pentru contraste puternice poti alege un costum de baie mai colorat, precum modelul Voluptuous Pink.

costume de baie onlinecostume de baie online

Nu uita sa te accesorizezi cu geanta de plaja marca StarShinerS, pentru a completa look-ul cu o piesa de efect!

tinute de plaja

Tocmai am descoperit tinuta perfecta demna de o zeita aflata intr-o vacanta relaxanta!

Vezi oferta completa de tinute de vacanta, click aici

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochia-de-plaja-ce-te-va-transforma-intr-o-zeita/