answear.ro%20

Jachete femei, colectia Zega

JACHETA_FEMEI_COLECTIA_ZEGA_1

Jacheta rosie Biker, Amelie Suri

Jachete femei
Material: 100% piele.Culoare: rosu.Intretinere: curatare chimica.Geaca din piele naturala, scurta, cu cusaturi si fermoare decorative. Gulerul este scurt cu anou metalic decorativ. Reverul are forma specifica gecilor stil biker, iar combinatie intre cele doua tipuri de gulere dau un aer modern. Se inchide cu fermoar si capse in partea de jos. Are buzunare taiate oblic in fata care se inchid cu fermoar.



JACHETA_FEMEI_COLECTIA_ZEGA_2

Jacheta neagra Classic, Amelie Suri

Jachete femei
Material: 100% piele.Culoare: negru.Intretinere: curatare chimica.Geaca din piele naturala cu linii clasice. Este cambrata si are buzunare supradimensionate aplicate pe lateral. Are fenta pe spate. Poate fi purtata si ca sacou peste o tinuta office.



OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

JACHETA_FEMEI_COLECTIA_ZEGA_3

Jacheta maro Cropped, Amelie Suri

Jachete femei
Material: 100% piele.Culoare: maro.Intretinere: curatare chimica. Geaca din piele naturala cu guler scurt si buzunare aplicate pe piept, reintrepreteaza intr-o maniera moderna geaca stil biker. Are cusaturi decorative si capse. Poate fi realizata pe negru, albastru indigo si rosu.




JACHETA_FEMEI_COLECTIA_ZEGA_4

Jacheta neagra Smooth, Amelie Suri

Jachete femei
Material: 100% piele.Culoare: negru.Intretinere: curatare chimica.Geaca din piele naturala cu guler scurt si maneca 3/4. Are buzunare aplicate in partea din fata si pliu la spate.  Cusaturile decorative pastreaza tonul clasic al modelului  prin simplitate.




JACHETA_FEMEI_COLECTIA_ZEGA_5

Jacheta neagra, tricotata, peliculizata, cu buzunare laterale, Zada Boutique

Jachete femei
Material: 50% bumbac, 50% acril.Culoare: negru.Lungime centru spate: 46 cm.Detalii: jacheta de zi, de seara, office, de primavara, cu buzunare laterale, tricotata, peliculizata.


OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

JACHETA_FEMEI_COLECTIA_ZEGA_6

Jacheta din stofa cu maneci din piele ecologica, Iustika, Lo Spaccio

Jachete femei
Jacheta dreapta din stofa albastru electric cu maneci in contrast din piele ecologica neagra. Un model in tendinte potrivit unor tinute casual. Compozitie: 80% lana, 20% poliamida.





JACHETA_FEMEI_COLECTIA_ZEGA_7

Jacheta visinie cu cordon in talie, Roh

Jachete femei
Aceasta jacheta nu este prevazuta cu captuseala. Este un produs cu o croiala lejera, cu maneca 3/4. Nu are un sistem de inchidere, este prevazut cu un cordon detasabil. Culoare: visiniu. Lungime centru spate: 102 cm. Compozitie: 96% poliester, 4% elastan.




JACHETA_FEMEI_COLECTIA_ZEGA_8

Jacheta femei, gri, petrecuta, Roh

Jachete femei
Jacheta petrecuta, in stil modern ce completeaza tinutele de strada. Este realizata din doua tesaturi cu textura diferita, are maneca lunga tricotata, este finisata pe margini cu bie si se inchide petrecut sub guler si in talie cu clama aurie in contrast. Culoare: gri, negru.    Lungime centru spate: 73 cm.    Compozitie: 90% poliester, 7% vascoza, 3% elastan.



JACHETA_FEMEI_COLECTIA_ZEGA_9

Jacheta femei, neagra cu gluga, Roh

Jachete femei
Jacheta cu gluga, adevcvata pentru sezonul rece. Produs cu croiala lejera, doua perechi de buzunare pe partea din fata si captuseala. Aceasta jacheta te va ajuta sa iti pui in valoare tinutele casual de sezon. Culoare: negru.  Lungime centru spate: 75 cm.    Compozitie: 100% poliester.Captuseala: 100% poliester.



JACHETA_FEMEI_COLECTIA_ZEGA_10

Jacheta femei, bej cu negru, petrecuta, Roh

Jachete femei
Jacheta petrecuta, in stil modern ce completeaza tinutele de strada. Este realizata din doua tesaturi cu textura diferita, are maneca lunga tricotata, este finisata pe margini cu bie si se inchide petrecut sub guler si in talie cu clama aurie in contrast. Culoare: Bej/Negru Dimensiunile aproximative ale masurii 36    Dimensiunile sunt masurate lejer, fara intindere Bust: 98cm Talie: 94cm Sold: 112 cm Lungime centru spate: 73 cm.    Compozitie: 90%Poliester, 7%Vascoza, 3%Elastan