dyfashion.ro

Rochie PrettyGirl Rumours Nude

Rochie PrettyGirl Rumours Nude
Din primul moment am stiut ca aceasta este rochia care imi va contura acel `look de zana` pe care mi-l doresc obsesiv in acest moment! Rochia are croi larg, ceea ce nu ma deranjeaza pentru ca dat fiind lungimea sa picioarele imi vor fi puse in evidenta, iar o zana nu arata prea multa piele muritorilor de rand…  Acest croi aduce o nota de indie rochiei, fara a anula din eleganta sa.

Finetea rochiei este sporita de materialul fin din care e realizata: un voal usor transparent, fin la atingere, ce se asterne peste trup precum o atingere delicata. Ceea ce m-a atras cel mai mult sunt manecile: modul in care sunt croite, larg, ma duce cu gandul la rochiile domnitelor din vremea regelui Arthur, iar aplicatiile din dantela neagra sunt pur si simplu magice!

Legat de decolteu: modelul propune un decupaj cuminte, in V, nu foarte adanc, ceea ce imi limiteaza cumva modalitatea de accesorizare cu un colier supradimensionat, de aceea pot alege un colier lung, cu aplicatii unice, poate chiar pene sau forme geometrice.

Rochie PrettyGirl Rumours NudeRochie PrettyGirl Rumours Nude

Pentru a aduce mai mult tenta de fairy, as putea alege 2 coliere de dimensiuni diferite cu medalioane din piatra de ametist. Hmm, un touch boem si magic! Cerceii, cred ca voi alege ceva fin, micut, pentru a nu incarca mai mult look-ul.



Una din piesele de rezistenta pentru acest look este bentita de par, pe care o voi purta peste frunte, precum o veritabila amazoana… sau zano-amazoana! Voi opta pentru un model simplu, fie cu aplicatii florale minimale, fie cu aplicatii fine stralucitoare!



Cu un astfel de look, cu sigurata orice femeie poate fermeca orice prezenta masculina! Cine a spus ca zanele nu exista?

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE ROCHII ELEGANTE, CLICK AICI

Sursa:
http://starsblog.ro/zanele-chiar-exista-alege-aceasta-rochie-si-vei-radia/