dyfashion.ro

Rochii lungi de seara in culori discrete

rochie-de-seara-lunga
Odata cu trecerea timpului, idee a de a iesi in evidenta prin detalii pronuntate (precum culori puternice, accesorii stralucitoare sau design-uri extravagante) s-a transformat radical, locul acesteia fiind luat de preferinta pentru detaliile discrete. Astazi, a te face remarcata prin intermediul rochiilor lungi de seara in culori discrete reprezinta un efort care se concretizeaza intr-o profunda admiratie a celor din jur.

Este adevarat ca e mult mai usor sa atragi atentia daca optezi pentru rochiile lungi de seara in tonuri vibrante sau caracterizate de extravaganta, decat purtand rochii lungi in culori discrete. Insa rezultatele sunt pe masura, pentru ca daca reusesti sa te diferentiezi de ceilalti invitati la un eveniment special printr-o tinuta subtila, atunci categoric eleganta pe care tu o inspiri nu se compara cu nimic altceva.

Rochiile lungi de seara in culori discrete poti fi regasite in numeroase stiluri, modele si texturi. Poate te intrebi ce anume catalogam ca fiind o culoare discreta? Tot ce inseamna culori cu intensitate redusa, cu accente pastelate si care invita la visare, prin compozitia lor sau prin efectul pe care il au asupra privirii. Calde sau reci, nuantele discrete, in combinatie cu textura potirvita, vor reusi intotdeauna sa asigure purtatoarei o alura deosebita, un stil aparte si, implicit, numeroase complimente.

Doua culori  discrete pe care le poti purta cu incredere anul acesta sunt tonurile de rose quartz si albastru serenity, delcarate de catre Pantone drept culorile anului 2016 in tot ceea ce inseamna trend si moda in materie de gama cromatica. Evident, acestea sunt doar doua sugestii pe care le poti utiliza drept puncte de pornire pentru inspiratiile viitoare.

Culorile discrete se potrivesc de minune in combinatie cu voalul fin, spre exemplu, asta in cazul in care te afli in cautarea unei rochii lungi de seara perfecta pentru evenimentele de vara. Confectionata integral din voal fin, rochia de seara lunga Scarlett te cucereste instantaneu datorita culorii sale incredibil de fermecatoare: o nuanta foarte apropiata albastrului serenity, pe care ne place sa o denumim si vernil menta, care se potriveste de minune cu un bronz usor, de vara. Croita in linie A, rochia lunga de seara Scarlett reuseste sa iti accentueze talia si sa iti puna in valoare silueta feminina minimizand, in acelasi timp, orice potential defect care te-ar putea supara. In plus, aplicatiile pretioase din zona bretelelor si a taliei iti confera un plus de stralucire menit sa te aduca in centrul atentiei la orice eveniment special. Nu in ultimul ranbd, decolteul in V reuseste sa aduca asupra imaginii tale un plus de senzualitate.

rochie-de-seara-lunga

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/en-vogue-rochii-lungi-de-seara-in-culori-discrete/