dyfashion.ro

Asortarea unei rochii rosii de dantela

rochie-midi-de-ocazie-din-dantela-rosie-cu-maneci-scurte-eleny1
Definite prin atribute precum eleganta si rafinament, rochiile rosii sunt deosebit de populare in randul femeilor. Facinatia pentru o astfel de rochie se naste din sentimentele atat de vii,pe care ni le inspira: feminitate, intensitate, seductie si pasiune. Adauga dantela pretioasa unei rochii rosii si vei obtine o tinuta spectaculoasa, de o eleganta atemporala.

Asortarea unei rochii rosii de dantela se poate dovedi dificila in anumite momente, motivele fiind diverse. Fie nu ai informatiile necesare si nu stii exact ce s-ar potrivit perfect cu o astfel de nuanta, fie esti prea timida pentru a opta pentru o rochie rosie de dantela. Subiectul de astazi se concentreaza asupra modalitatii prin care poti asorta o rochie rosie de dantela, pentru a obtine o aparitie de succes.

Intensitatea culorii impreuna cu gingasia dantelei dau nastere unei rochii de poveste, iar pentru a spori efectul sunt necesare accesorii care sa o completeze, precum posete elegante, pantofi inalti sau bijuterii fine. Una dintre cele mai rafinate combinatii impleteste vibranta culoare rosie cu luxurianta nuanta aurie, creand o tinuta magica, sofisticata. Alege nuantele care se potrivesc cel mai bine impreuna si foloseste accesorii elegante, dar discrete, pentru a nu umbri frumusetea rochiei dantelate.

Pentru o tinuta discreta si eleganta, asorteaza rochia rosie de dantela cu o pereche de pantofi negri, cu toc inalt sau o geanta tip plic pe acceasi nuanta. Aceasta combinatie contrastanta este o alegere clasica, ce nu se va demoda niciodata si cu care nu vei da gres. Pretiozitatea rochiei din dantela poate fi pusa in evidenta cu accesorii pe nuante nude, acestea fiind feminine si delicate.

rochie-midi-de-ocazie-din-dantela-rosie-cu-maneci-scurte-eleny2rochie-midi-de-ocazie-din-dantela-rosie-cu-maneci-scurte-eleny3

Pentru o tinuta de vis, alege rochia rosie din dantela pretioasa, by Miss Grey. Purtata alaturi de accesorii pe nuante luxuriante aurii sau negre, aceasta rochie midi de cocktail iti va conferi un aer sofisticat.  Croiala conica, in linii simple, iti accentueaza silueta feminina, iar spatele decupat in V, impreuna cu detaliile transparente din zona umerilor asigura senzualitatea acestei pretioase rochii. Poarta o rochie Eleny rosie din dantela cu incredere si lasa-te admirata de cei din jurul tau!

Sursa:
https://missgrey.ro/ro/rochii/rochie-midi-de-ocazie-din-dantela-rosie-cu-maneci-scurte-eleny/579#/culoare-rosu