dyfashion.ro

Botine: Ce modele se poartă in 2016/ 2017

botine-ce-modele-se-poarta-in-2016-1
Botinele: Ce modele se poartă în sezonul Toamnă – Iarnă 2016/2017?

Când se poartă botinele?

Fiind un tip de încălțăminte care nu depășește linia gleznei, ele pot fi purtate atât toamna, în primele luni de iarnă la evenimente în locații închise, cât și primăvara, odată cu apariția primilor ghiocei.

În funcție de sezon și de activitățile tale, poți alege botine cu toc gros, botine cu platformă sau botine cu talpă joasă.
Ce sa alegi: Botine sau Cizme?

Diferența dintre botine și cizme este dată de lungimea acestora.

Botinele sunt purtate de obicei la începutul sezonului rece, când tranziția de la vară la toamnă nu s-a făcut complet, iar fashionistele care suportă mai greu trecerea verii vor avea întotdeauna un aliat în botinele care par să întârzie sosirea ploilor prin designul lor versatil.

Pentru un look elegant, poți asorta o fustă scurtă la o pereche de cizme lungi, iar o fustă creion merge de minune cu o pereche de botine cochete.

Combinațiile sunt foarte multe și diverse, mai ales că botinele se pot transforma într-o opțiune extrem de fashion dacă le asortezi cu o șosetă groasă înaltă. Astfel, totul se rezumă la gusturi personale, sezonul rece fiind o oportunitate de a le încerca pe amândouă.

Cum se Poartă Botinele în Sezonul Rece?

Botinele păstrează avantajul versatilității și în 2016. Dacă îți dorești o ținută clasică, asortează o pereche de botine din piele cu toc înalt la o fustă office și o cămașă elegantă. Dacă totuși ești adepta experimentelor, încearcă talpa zimțată sau botinele cu platformă înaltă și asortează-le la paltoane înalte, cardigane în culori puternice și accesorii metalice.

Unde găsesc Botine în vogă în sezonul toamnă/iarnă?

Ama Fashion îți propune toamna aceasta o colecție de modele de botine din piele naturală și întoarsă, cu diverse tipuri de toc sau platformă de care te vei îndrăgosti instant!

Botinele sunt un tip de încălțăminte extrem de îndrăgit de femei, întrucât sunt foarte feminine și ușor de accesorizat.

Cu ajutorul lor, tranziția de la pantofi la cizme nici măcar nu se mai simte. Cele mai multe femei optează pentru botine atunci când este încă prea cald pentru cizme sau ghete, dar prea frig pentru sandale sau pantofi.
botine-ce-modele-se-poarta-in-2016-2

Diversitatea modelelor de botine este cu adevărat impresionantă, fapt ce le menține în topul preferințelor designerilor de modă în sezonul rece 2016.

Botine Damă cu platformă

A fost o vreme în care botinele cu toc înalt, cui și foarte subțire erau printre singurele opțiuni la dispoziție. Acest lucru s-a schimbat o dată cu tendința platformelor masive care inspiră un look masculin, astfel că botinele cu platformă se potrivesc de minune femeilor cu personalități puternice.
botine-ce-modele-se-poarta-in-2016-3botine-ce-modele-se-poarta-in-2016-4

Un trend de top al sezonului toamnă/iarnă 2016 – 2017 sunt platformele care ne amintesc de fenomenul Spice Girls. Sunt masive și complimentează un look brutal, dar pot accentua, paradoxal, o ținută feminină și delicată. Botinele cu platformă și tocuri stiletto sunt și ele foarte apreciate și recomandate pentru un look extravagant sau pentru o seară specială.

Botine Damă cu toc gros

Diversitatea primește cea mai mare notă de pe catwalk-urile internaționale, astfel că pe lângă tendințele extravagante regăsim și tocul clasic, gros.

COLECTIE DE BOTINE DIN PIELE NATURALA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
botine-ce-modele-se-poarta-in-2016-5

Din piele naturală sau întoarsă, cu șireturi, ținte sau catarame, botinele cu toc gros te mențin în lumina reflectoarelor fără extra efort.  De când boyfriend jeans a ajuns să fie un item iubit în garderoba fiecărei femei, botinele cu toc gros s-au diferențiat și ele în materie de atitudine și stil.
botine-ce-modele-se-poarta-in-2016-6

Din piele naturală sau piele întoarsă, botinele cu toc gros pot fi purtate atât la birou, cât și la o ieșire cu prietenii.
botine-ce-modele-se-poarta-in-2016-7
Modelele sunt foarte versatile și pot fi purtate atât cu cardigane lungi cât și scurte, jeans sau fuste mini.

COLECTIE DE BOTINE DIN PIELE NATURALA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


botine-ce-modele-se-poarta-in-2016-8

Botine Damă cu șireturi sau catarame/barete

Cu șiret sau catarame, botinele din piele sunt clasice și oferă eleganță și rafinament oricărei ținute, fără să stai pe gânduri în privința asortării lor.
botine-ce-modele-se-poarta-in-2016-9
Potrivite atât în context casual, cât și la birou, poți alege botine din piele naturală sau chiar lăcuită. Botinele cu șiret pot fi asortate cu o pereche de blugi strâmți sau fuste mini, pe când botinele cu talpă ortopedică sau platformă merg de excepție cu pantalonii evazați. Botinele satisfac atât gusturile extravagante, cât și pe cele conservatoare, iar în 2016 diversitatea bogată bucură toate gusturile.
botine-ce-modele-se-poarta-in-2016-10
Toamna este sezonul perfect pentru tranziția de la culori însorite și neonuri la tonuri pământii, însă anul acesta tendința clasică se schimbă.
botine-ce-modele-se-poarta-in-2016-11
Paleta de culori aprinse va rămâne un standard pe toată perioada anului, așa că botinele colorate sunt un must-have în sezonul rece 2016 – 2017. 

COLECTIE DE BOTINE DIN PIELE NATURALA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

botine-ce-modele-se-poarta-in-2016-12
Cu vârf ascuțit și toc cui, modelul de pantof stiletto a migrat înspre forma ghetelor și botinelor, astfel că în sezonul rece de anul acesta vom întâlni o avalanșă de modele cu vârfuri ascuțite la tot felul de evenimente mai casual sau deosebite. 
botine-ce-modele-se-poarta-in-2016-13

Botine de Damă din Piele Întoarsă

Botinele din piele întoarsă au un farmec aparte, iar combinațiile de culori și texturi pe care le poți face sunt un motiv în plus pentru alegerea botinelor din piele întoarsă.

COLECTIE DE BOTINE DIN PIELE NATURALA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI 

botine-ce-modele-se-poarta-in-2016-14
Cu franjuri, șiret sau chiar ținte, ele par desprinse din filmele western și merg purtate cu articole vestimentare din denim sau tricot.
botine-ce-modele-se-poarta-in-2016-15botine-ce-modele-se-poarta-in-2016-16

Sursa articol:
http://www.amafashion.ro/blog/tendinte-ghete-2016/