dyfashion.ro

Camasi de marca pntr. barbati

Camasa Acid Orchid • Cătălin Botezatu

Camasa Acid Orchid • 

Ca toate camasile din colectia NEW CONFIDENCE, are si un usor caracter office, din care cauza poate fi purtata nu numai la intalnirile cu prietenii, ci si la birou. Ceea ce diferentiaza aceasta camasa de alte produse similare este printul in trei culori, carourile dimensionate mediu, banda de pe fenta de inchidere personalizata, nasturii personalizati, lenta de la maneca si nu in ultimul rand, contrastele de la manseta si guler. Croiul este slim prin ajustare cu pense la spate. Este un produs lejer, confortabil si de nelipsit din garderoba oricarui hipster. Modelul este fabricat din bumbac de 150 grame cu incretire pe firul tors, ceea ce face ca aceasta camasa sa fie usor de intretinut, ea putand fi purtata si necalcata. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE, CLICK AICI

Camasa Arizona Dreams • Cătălin Botezatu

Camasa Arizona Dreams • 

ARIZONA DREAMS se potriveste liderilor innascuti, aflati in exercitiul functiei, datorita caracterului dublu al camasii: office si casual. Conceptul acestei camasi este unul cat se poate de simplu: am creat o piesa indispensabila pentru garderoba de vara, care poate fi purtata atat cu maneca lunga, cat si cu ea scurtata, datorita lentei. Este un model lejer, confortabil si de nelipsit din garderoba oricarui barbat care iubeste libertatea si aventura. Acest produs vestimentar este destinat sezonului cald, datorita versatilitatii manecii. Poate fi asortata la un jeans, mai ales datorita culorii, sau la un costum de in. Modelul este fabricat din bumbac de 150 grame, de tip gofrat, aceasta camasa fiind usor de intretinut, ea putand fi purtata si necalcata. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara.

Camasa Blue Sunset • Cătălin Botezatu

Camasa Blue Sunset • 

Cel care imbraca aceasta camasa este o persoana determinata, activa, cu o viziune clara a ceea ce poarta. Croiul este slim prin ajustare cu pense la spate. Cusatura este dublu intarita pentru o portanta maxima, iar camasa a fost accesorizata cu banda tesatuta personalizata si nasturi cu numele designerului. Este confectionata din bumbac de 150 grame, de tip gofrat, cu incretire pe firul tors, Este foarte usor de intretinut, putand fi purtata si necalcata. Poate fi imbracata cu o pereche de jeansi, la oirce fel de tinuta casual.


Camasa Green Tatoo • Cătălin Botezatu

Camasa Green Tatoo • 

Camasa se remarca printr-un twist clasic, fiind un produs cu o personalitate distincta si foarte puternica, datorita combinatiei speciale de culori. Croiul este unic, modelul reprezentand un conglomerat de design, prin felul in care este executata cusatura si linia de croi. In cazul acestui model, imbinarea de casual si office este perfecta. Materialul folosit este un bumbac de 150 gr, de tip gofrat, cu incretire pe firul tors. La fel ca toate piesele din colectia NEW CONFIDENCE, aceasta camasa este foarte usor de intretinut, ea putand fi purtata si fara sa fie calcata. Croiul este slim prin ajustare cu pense la spate, cusatura este dublu intarita pentru o portanta maxima. Produsul este accesorizat cu banda tesuta personalizata si nasturi cu numele designerului. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara.

Camasa Orange Mood • Cătălin Botezatu

Camasa Orange Mood • 

Designul este exclusivist, camasa fiind fabricata din bumbac de 100 de grame, dublu pieptanat, cu tesere simpla, ceea ce permite corpului sa respire. Croiul este slim prin ajustare cu pense la spate, iar la nivel de design, ceea ce atrage la aceasta camasa este buzunarul in bie, care „sparge” monotonia liniilor si se „asorteaza” cu platca de la spate, taiata de asemenea in bie. ORANGE MOOD este un must have al sezonului de vara, putand fi purtata atat cu maneca lunga, cat si cu maneca scurtata datorita lentei de pe brat. Este o camasa lejera, confortabila si de nelipsit din garderoba oricarui hipster, dar si a unui serios manager de firma.

Camasa Shade of Grey • Cătălin Botezatu

Camasa Shade of Grey • 

Croiul este slim prin ajustare cu pense la spate, cusatura este dublu intarita pentru o portanta maxima, s-a accesorizat cu banda tesatuta personalizata si nasturi cu numele designerului. Camasa poate fi purtata dimineata la un pantalon de in sau dupa-amiaza, la un jeans. Produsul are banda tesuta personalizata de pe fenta de inchidere, lenta de pe maneca si platca de la spate taiata in bie.
Camasa Lavender Striped Clock shirt • Cătălin Botezatu

Camasa barbati Lavender Striped Clock shirt • 

Modelul este caracteristic zonei “haute de game” si combina simplitatea cu eleganta cea mai desavarsita. Țesatura si croiul sunt foarte speciale si confortabile. O camasa lejera, usor de purtat. Alegerea perfecta pentru ocaziile importante! Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara.  Compozitie: 80% bumbac, 20% poliester.
Camasa Purple Striped Clock shirt • Cătălin Botezatu

Camasa Purple Striped Clock shirt • 

Conceptul de Clock-shirt Catalin Botezatu a fost largit cu acest model in dungi, care defineste trendul ultimului sezon in moda masculina. Eleganta si rafinamentul culorilor sunt completate de faimoasa manseta mobila, brodata ton in ton cu dungile mov. PURPLE Striped Clock shirt este o alternativa la camasile office, dar poate fi purtata si seara in club, cu o pereche de jeansi. Marimea 46 nu este slim, croiul este clasic. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara.  Compozitie: 80% bumbac, 20% poliester.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE, CLICK AICI

Camasa White Signature • Cătălin Botezatu

Camasa White Signature • 

Modelul este ideal pentru cravata sau papion. Broderie pretioasa, cu semnatura creatorului din fir de bumbac, plasata pe manseta stanga. Alegerea ideala pentru orice ocazie! Un produs fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara.  Compozitie : 100% bumbac

Camasa Love Chocolat • Cătălin Botezatu

Camasa Love Chocolat • 

Modelul are un design rafinat, care subliniaza contrastul de culoare discret, vizibil la guler, la mansete si la broderia plasata pe piept. Gulerul este “round French”. Nasturii sunt cusuti cu ata in contrast, dispusi in grupuri diferentiate, altfel decat la un model clasic. Comoda, lejera si foarte personala! Marimea 46 are croi clasic. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara.  Compozitie: 100% bumbac.


Camasa ceremonie Royal • Cătălin Botezatu

Camasa ceremonie Royal • 

Fiind o piesa de gala, fata i-a fost decorata cu pliuri in oglinda, care alungesc vizual silueta si innobileaza orice accesoriu purtat la acest tip de camasa: papion, lavaliera sau cravata. Nasturii cu borduri simple, negre completeaza aceste pliuri decorative. Un produs fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara.  Compozitie : 100% bumbac

Camasa barbati Grey Quantum • Cătălin Botezatu

Camasa barbati Grey Quantum • 

GREY QUANTUM este un model casual, cu carouri. Este o cămasă cu croiul usor cambrat, perfectă pentru un stil personal relaxat si lipsit de inhibiții. Materialul folosit este de cea mai bună calitate. Interiorul gulerului si al mansetelor este în contrast, iar manseta stângă este personalizată cu o broderie elegantă, ce reproduce sigla creatorului. Marimea 46 are croi clasic. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. Compoziție:  60% bumbac, 40% poliester 


Camasi de marca online

 

Camasile barbatesti  au fost gandite pentru a te elibera de tendinte si de tot ce este trecator. Ele vor fi intotdeauna la moda si vor purta pretutindeni amprenta personalitatii tale, indiferent de situatie, de anotimp sau de loc. Sunt camasi de firma, cu stil de designer, transpuse in modele si tonalitati diferite, de la cele de lux sau gala, la cele bussines sau dimpotriva, casual ori cu un aer sleazy sau relaxat. Cu exceptia celor din in, sunt fabricate din bumbac easy – to – iron, silky touch, easy – to – care, bumbac tratat termic, bumbac warp premium. Poarta o camasa unica si eleganta, cu guler italian sau clasic, frantuzesc cu colt ascutit sau rotunjit ori two buttons!

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE, CLICK AICI