dyfashion.ro

Incaltaminte colectia ECCO SHAPE

INCALTAMINTE_ECCO_SHAPE_1
Lansarea in Romania a colectiei de incaltaminte ECCO SHAPE

Aseara, in magazinul ECCO din Afi Palace Cotroceni, a avut loc o adevarata Style Revolution, pentru ca un producator de pantofi din Scandinavia a gasit formula magica care ar face-o invidioasa chiar si pe Carrie Bradshaw din serialul Sex And The City. Iar acest producator este ECCO!

Am avut alaturi de noi doamne si domnisoare cu adevarat extraordinare. Iar colectia ECCO SHAPE este inspirata de femei extraordinare si de cerintele vietii moderne atat de agitata si de dinamica.  Echipa ECCO Concept Lab a dezvoltat o metoda REVOLUTIONARA de fabricare a incaltamintei pentru femei cu tocuri inalte, metoda ce combina „confortul ECCO” cu eleganta contemporana a tocurilor inalte. Aceasta noua colectie reprezinta varful tehnologiei modei si al designului INOVATIV, dedicat femeilor care nu doresc sa faca compromisuri in ceea ce priveste confortul.

Dupa secole de compromisuri, femeile sunt pregatite sa transforme moda, sunt gata de o noua SHAPE Revolution. Noua colectie ECCO SHAPE ofera acea solutie de care femeile au nevoie – un pantof cu toc extraordinar atat in interior cat si in exterior, la fel ca si femeia care il poarta. ECCO SHAPE are un toc puternic, feminin si elegant, dar fara nici un compromis in ceea ce priveste confortul.

INCALTAMINTE_ECCO_SHAPE_2INCALTAMINTE_ECCO_SHAPE_3

Gazda evenimentului nostru a fost Dana Paun, fashion editor ‘AList si stilistul care a asigurat stylingul prezentarii de moda a noii colectii ECCO, incaltamintea cu forma inovatoare SHAPE a sezonului toamna/iarna 2016-2017. Incaltamintea ECCO a fost insotita de tinute puse la dispozitie de brandul NISSA, caruia ii multumim.

INCALTAMINTE_ECCO_SHAPE_4

Ne-am bucurat ca in aceasta zi importanta pentru ECCO sa le avem alaturi pe Andreea Esca, Eli Roman, Emma Zeicescu, Livia Graur si Dan Cruceru.

Toti cei prezenti s-au putut bucura de atmosfera in stilul anilor 1920 creata cu ajutorul mobilierului oferit de Chic Ville, al muzicii retro si al momentului de dans, in timp ce s-au delectat cu cate un cocktail.

INCALTAMINTE_ECCO_SHAPE_5

Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi si va asteptam in toate magazinele ECCO pentru a va bucura si voi de acest concept unic.

VEZI SI ONLINE COLECTIILE DE INCALTAMINTE ECCO CLICK AICI

Sursa:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/lansarea-in-romania-a-colectiei-ecco-shape/