dyfashion.ro

Ghete de damă la modă în 2016/ 2017

ghete-dama-la-moda-in-toamna-2016-1
Cum se poartă ghetele de damă în sezonul Toamnă – Iarnă 2016/2017?

Extrem de utile și confortabile în sezonul rece, ghetuțele de damă nu te lasă să renunți la fuste sau rochii.
Le poți combina cu atât cu rochii mai lungi din tricot, cât și cu fuste scurte, cloș sau cu nelipsiții jeans care pot fi purtați oriunde cu succes.
Ghetele de damă sunt deosebit de versatile, ele pot fi admirate adesea la birou, unde sunt etalate de obicei cele mai elegante ținute office sau în plimbările casual prin oraș cu prietenii, la ieșirile de seară la cină sau poți trage fermoarul rapid peste gleznă într-o zi cu multe comisioane de făcut!

Unde Găsesc Ghete de Damă la Modă în Toamna 2016?

Ama Fashion îți propune pentru sezonul toamna/iarnă 2016 – 2017 o colecție de modele de ghete din piele naturală de care te vei îndrăgosti instant!

Ghete de Damă: Ce modele sunt în trend în sezonul 2016/2017?

Ghetele de damă sunt cu siguranță cele mai bune prietene pe care le poți avea în sezonul rece.
Toamna lui 2016 vine cu o serie de tendințe care combină comoditatea, rafinamentul și eleganța unei perechi de ghete la modă. Cu toc sau fără toc, din piele naturală sau piele întoarsă, ghetele sunt o primă opțiune de luat în calcul când temperaturile scad simțitor!

Ghete cu toc pătrat

Poate părea surprinzător, dar unul dintre cele mai mari trenduri ale sezonului toamnă/iarnă 2016 – 2017 este tocul pătrat. Deși vei vedea atât stilettos, platforme, cât și tocuri mici și subțiri, tocurile pătrate sunt cele care dau tonul distracției, indiferent că se află pe o pereche de ghete sau de botine. 
ghete-dama-la-moda-in-toamna-2016-2

Pentru un look clasic elegant cu care nu ai cum să dai greș, alege o pereche de ghete cu toc gros.  Tocul poate fi gros, înalt, pătrat sau subțire, însă mare atenție la vremea pe care le porți.
ghete-dama-la-moda-in-toamna-2016-3



Îți recomandăm să eviți ghetele cu toc pe ploaie sau furtună și să le păstrezi pentru ținutele office sau ieșirile în oraș pe vreme uscată. Cataramele, baretele, franjurile și accentele de culoare vin în întâmpinarea modelelor clasice cu toc și pot chiar reinventa de la zero o ținută pe care o credeai banală.
ghete-dama-la-moda-in-toamna-2016-4


Ghetele de damă din piele naturală nu se vor demoda niciodată. Sunt de obicei modelele clasice care îți vor permite să te simți confortabil și să arăți minunat fără să depui prea mult efort pentru asortarea acestora. Cu barete, șireturi sau chiar decupaje, ai la dispoziție anul acesta o mulțime de modele inspirate din creațiile designerilor de modă.
ghete-dama-la-moda-in-toamna-2016-5


Perfecte pentru birou și chiar activități în aer liber, modelele de ghete din piele pot fi asortate cu cardigane, jachete, jeans sau rochițe după bunul tău plac.
ghete-dama-la-moda-in-toamna-2016-6

Multiplele baretele și decupajele sunt accente foarte apreciate în sezonul de toamnă/iarnă 2016 – 2017. Te vor ajuta să faci ușor tranziția de la outfit-ul de vară la cel de iarnă în serile răcoroase fără să faci sacrificii în materie de stil. 

OFERTA COMPLETA SI PRETURI GHETE DAMA DIN PIELE NATURALA AICI

ghete-dama-la-moda-in-toamna-2016-7


Odată cu scăderea temperaturilor încep și escapadele la munte, unde vei avea cu siguranță nevoie de o pereche de ghete îmblănite, impermeabile, care să-ți permită să te distrezi chiar și în condiții meteo mai puțin prietenoase.
ghete-dama-la-moda-in-toamna-2016-8

Cu fermoar și până la jumătatea gleznei, nu poți neglija confortul pe care ți-l oferă astfel de ghete ușor de purtat și asortat. Ghetele de lungime medie, până la jumătatea gambei, sunt perfecte pentru doamnele cu gambele mai groase care își doresc alungirea lor.
ghete-dama-la-moda-in-toamna-2016-9

Căldura este garantată de blana din interior, iar forma și mărimea tocului o poți stabili în funcție de activitățile pe care le ai plănuite. Ai o mulțime de modele din care poți alege, fie că îți dorești ghete călduroase cu șireturi, fermoar sau catarame groase. 

 OFERTA COMPLETA SI PRETURI GHETE DAMA DIN PIELE NATURALA AICI

ghete-dama-la-moda-in-toamna-2016-10

Ghete Damă din piele întoarsă

Ghetele din piele întoarsă sunt de cele mai multe ori asociate cu moda western.  Pot fi cu ușurință transformate într-un accent deosebit al unei ținute de toamnă – iarnă, mai ales dacă îți plac culorile aprinse și combinațiile de culori cu accente metalice.
ghete-dama-la-moda-in-toamna-2016-11
Sezonul acesta se poartă pielea întoarsă, catifelată, cu diverse tipuri de tocuri și platformă. Se asortează de minune cu jeans și cardigane lungi.
ghete-dama-la-moda-in-toamna-2016-12
Efectul de metal sau aluminiu al texturilor fac din ghetele de damă un must-have în toamna 2016! Dacă ești mică de înălțime și îți dorești să pari mai înaltă, alege ghete din piele întoarsă în culori neutre, cum ar fi gri, bej sau alte nuanțe pastelate. 

 OFERTA COMPLETA SI PRETURI GHETE DAMA DIN PIELE NATURALA AICI

ghete-dama-la-moda-in-toamna-2016-13

Ghete Damă cu platformă

Ghetele cu platformă nu sunt pentru gustul oricui, însă anul acesta va fi destul de greu să scapi fără să cumperi și tu o pereche!
ghete-dama-la-moda-in-toamna-2016-14
Platformele aduc un rafinament aparte unei ținute elegante. Ghetele cu platformă care acoperă glezna sunt o adevărată demonstrație de feminitate. Poartă-le cu fuste creion sau paltoane lungi pentru un look misterios și atrăgător!

Sursa articol:
http://www.amafashion.ro/blog/tendinte-ghete-2016/