dyfashion.ro

Rochia din dantela albastra Juliana

rochie-dantela-albastra1
Toamna aceasta, este obligatoriu ca in garderoba ta sa se regaseasca cel putin o rochie albastra din dantela, si iti garantam ca momentele pe care le vei petrece la cele mai speciale evenimente din viata ta vor fi de vis. Daca te intrebi ce elemente transforma rochiile albastre din dantela in accesorii vestimentare atat de fascinante, iti raspundem noi: pentru ca reusesc sa imbine eleganta eterna a texturii sofisticate a dantelei, cu vibranta si bogatia cromatica a tonurilor de albastru. Daca rochiile albastre din voal au facut senzatie vara aceasta, toamna se impune usor-usor, iar voalul trebuie dat uitarii pana in urmatorul an.

Nicio problema, pentru ca textura sa vaporoasa va fi inlocuita cu succes de luxurianta dantelei romantice, care iti va imbraca silueta intr-o poveste armonioasa despre eleganta. Iar in combinatie cu o culoare atat de bogata precum tonurile de albastru imperial, o rochie din dantela albastra nu poate sa fie decat fermecatoare din toate punctele de vedere.

Multe femei se tem de faptul ca albastrul este o culoare care nu li se potriveste, insa acest lucru este in totalitate fals. Albastrul cobalt este una dintre nuantele care pe langa faptul ca atrage atentia intr-un sens pozitiv, reuseste sa puna in valoare atat o piele sarutata de soare, cat si un ten pal, acest lucru fiind valabil inclusiv pentru diferitele nuante ale parului. Datorita popularitatii sale, rochia din dantela albastra este prezenta in numeroase stiluri, astfel ca exista cel putin cate un model pentru fiecare preferinta sau conformatie fizica.

Recomandarea noastra de azi consta intr-o superba creatie marca Miss Grey, aferenta noii colectii de toamna: rochia din dantela albastra Juliana. Finisajele rafinate ale rochei albastre elegante, in combinatie cu textura sofisticata da dantelei pretioase brodate manual cu paiete, transforma rochia albastra intr-un accesoriu vestimentar festiv de exceptie, care incanta prin simpla sa prezenta. De lungime midi si croita in stil conic, rochia albastra din dantela reuseste sa iti puna in valoare formele feminine intr-o maniera discreta si delicata, dar in acelasi timp usor provocatoare. Prezenta cupelor iti infrumuseteaza vizibil bustul, in vreme ce bretelele fine atrag atentia asupra partii superioare a corpului, facand rochia mai usor de purtat. In plus, decolteul in forma de inima iti asigura o nota usor senzuala. In combinatie cu un colier statement si o pereche de stiletto, rochia albastra din dantela Juliana va cuceri pe toata lumea, oriunde ai alege sa o porti.

rochie-dantela-albastra2rochie-dantela-albastra3

Descopera colectia de rochii din dantela albastra marca Miss Grey, si pregateste-ti garderoba festia pentru o toamna de neuitat.

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochiile-din-dantela-albastra-un-accesoriu-inedit-pentru-momente-de-neuitat/