dyfashion.ro

Rochia- tricotata, o piesa sexy

rochia-pulover-o-piesa-sexy-1

Daca tot ne asteapta un anotimp mofturos, cel mai bine ar fi sa ne pregatim garderoba pentru a-l parcurge cu stil. Unul dintre item-urile mele preferate, atunci cand vine vorba de sezonul rece este rochia-tricotata! Este o piesa sexy, atragatoare si plina de farmec! Un farmec aparte, as putea spune, pentru ca te face sa te simti extrem de comod si totusi extrem de feminina.

In fiecare an imi reimprospatez garderoba cu piese fresh, care urmeaza ultimele tendinte, iar la inceputul acestui sezon am ales doua piese wow!, rochii- tricotate care mi-au facut cu ochiul in magazinul online StarShinerS si nu am putut sa nu le achizitionez!

Iata ce am ales:

Rochie MissQ Sweet Warmth

M-a atras acest model datorita croiului care ma duce cu gandul la un pulover supradimensionat care poate fi purtat cu o pereche de colanti mono sau cu model floral. Decupajul din zona gatului este realizat in stil barcuta, ceea ce iti pune in evidenta linia gatului si puncteaza umerii. Atentie doamnelor, rochia este potrivita pentru o silueta tip para, mai ales! Modelul nu este recomandat femeilor care sunt late in umeri, caci efectul decupajului din zona gatului este unul de latire.

Maneca 3/4 si liniile verticale dau o anumita eleganta rochiei, chiar daca aceasta este una realizata din tricot. Pentru a spori efectul si a nu lasa tinuta doar la stadiul de casual, pe piept sunt aplicate paiete stralucitoare care dau un efect stralucitor rochiei. Poti purta acest item cu o pereche de cizme inalte sau cu o pereche de papuci sport cu platforma. Nu uita sa te accesorizezi cu o esarfa stylish!

Cu greu m-am putut decide in ceea ce priveste culorile, de aceea am decis sa am doua rochii cu croi identic, insa culoare diferita!

rochia-pulover-o-piesa-sexy-2rochia-pulover-o-piesa-sexy-3

Rochie Proper Sensation

Cea de-a doua alegere este ceva mai indranzeata, mai sexy. Lungimea este extrem de indraneazta, cu toate ca rochia este una realizata din tricot silueta iti este punctata intr-un mod ademenitor. Ca `ingrediente` irezistibile ai impletiturile realizate ca model pe bust si pe intreaga lungime a manecilor, si cordonul subtire care se leaga in talie.

Decupajul din zona gatului este tot unul rotund, avand astfel posibilitatea de a te accesoriza cu un colier supradimensionat care sa condimenteze mai mult tinuta. In functie de preferinta, poti purta rochia cu o pereche de colanti cu imprimeu, o pereche de skinny jeans sau chiar cu o pereche de ciorapi tricotati lungi pana la genunchi. Pentru un efect indraznet, combina ciorapii tricotati lungi pana la genunchi cu o pereche de ghete inalte sau cizme. Ademenitor, nu-i asa?

rochia-pulover-o-piesa-sexy-4rochia-pulover-o-piesa-sexy-5

Care model ti se potriveste cel mai bine? Sau… care culoare?

Rochii tricotate -vezi oferta

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochia-pulover-noua-fita-a-acestui-sezon/