dyfashion.ro

Rochie Sherri Hill 32260 White

Rochie Sherri Hill 32260 White
Weekend-ul trecut am avut placerea de a participa la o nunta moderna, unde mirii au decis sa aduca traditionalul in modernitate si chiar sa ii ofere o alta dimensiune.

In primul rand cununia religioasa a avut loc intr-o gradina minunata ce apartine restaurantului ce aduce foarte mult a local specific american: simplu si putin decorat, lucru ce a avantajat tinerii insuratei, caci au putut decora localul dupa voia inimii.

Cel mai important aspect: mireasa a avut o rochie ultra chic, moderna si cu puternice influente boho, chiar country.

Si pentru ca mi-a ramas in minte frumusetea naturala si originala a acesteia, m-am gandit sa iti recomand un model asemanator, potrivit pentru o cununie civila plina de farmec sau pentru o nunta ca in povesti:

Rochie Sherri Hill 32260 White

Iata rochia ideala pentru o mireasa cu personalitate aparte! Este potrivita in cazul in care libertatea si originalitatea te caracterizeaza ca persoana, si mai ales daca doresti sa iti planifici nunta intr-un cadru intim care incurajeaza un decor si o aparitie cat mai non-conformista.

Modelul este unul superb prin detaliile pe care ti le propune: dantela este completata de aplicatii stralucitoare aurii si de un croi care denota senzualitate si feminitate. Decolteul in V extrem de adanc, banda cu aplicatii stralucitoare de sub bust si decupajul de la spate sunt elemente ce iti pun in valoare silueta si transforma aparitia intr-o adevarata declaratie de stil. Manecile largi sunt un minunat detaliu care echilibreaza cu croiul tip clos al rochiei, oferind o imagine parca smulsa din basmele cu zane!

Rochie Sherri Hill 32260 WhiteRochie Sherri Hill 32260 White

Stilul boho este din ce in ce mai apreciat in randul tinerelor de peste hotare, care nu se tem sa sparga clopotul de cristal al traditiilor si devine apreciat chiar si la noi in tara. Daca planifici o nunta, e momentul sa iei in considerarea acest model exceptional, chiar daca vei opta pentru el in noaptea nuntii ca tinuta secundara.

VA RECOMANDAM ROCHIILE DE NUNTA DIN COLECTIA STARSHINERS, VEZI AICI

Sursa:
http://starsblog.ro/o-rochie-de-mireasa-plina-de-farmec-pentru-o-nunta-cum-nu-s-a-mai-vazut/