dyfashion.ro

Rochiile albastre de seara

rochie-albastra-de-ocazie-1
Rochiile albastre de seara sunt un accesoriu vestimentar imperios necesar pentru orice garderoba festiva moderna si feminina. In ciuda miturilor conform carora albastrul este o culoare care avantajeaza doar anumite persoane, trebuie sa stii ca aceasta nuanta se afla printre putinele culori care au capacitatea de a flata orice ton al pielii, nuanta a parului si a ochilor, avand, in acelasi timp, un efect instantaneu asupra tuturor privirilor. Daca inca nu ai probat o rochie albastra, fa acest lucru de urgenta. Intr-un magazin, sau in sifonierul surorii ori prieteni tale cele mai bune, cu siguranta vei gasi un model pe care sa il probezi, iar daca faci acest lucru, vei constata cu stupoare ca, de fapt, culoarea ti se potriveste de minune.

Indiferent de sezon, o rochie albastra de seara reuseste sa te scoata din anonimat intr-o maniera cat se poate de eleganta. Din fericire, creatorii de moda ne pun la dispozitie rochie-albastra-de-searanumeroase modele, variate texturi si nuante care mai de care mai promitatoare, astfel ca pana si cele mai pretentioase personalitati isi pot gasi o rochie albastra de seara pe care sa o indrageasca instantaneu. 

rochie-albastra-de-ocazie-2

Miss Grey a pregatit, in cea mai noua colectie de toamna, o serie de modele de rochii albastre de seara, care poarta amprenta delicatatii si a feminitatii, asa cum v-am obisnuit cu toate creatiile noastre. Recomandam calduros rochiile albastre de seara din dantela, intrucat acestea reusesc sa aduca la un loc toate elementele care caracterizeaza o tinuta festiva perfecta. Dotate cu cupe, rochiile albastre din dantela Ella si Juliana se fac remarcate prin tonurile vibrante de albastru imperial, dar si prin texturile sofisticate ale dantelei din care sunt confectionate. Create astfel incat sa iti valorifice formele feminine, rochiile albastre de seara iti urmeaza discret liniile siluetei, accentuandu-ti senzualitatea, in vreme ce bustul iti este vizibil infrumusetat. Perfecte in combinatie cu accesorii aurii sau argintii, ori cu tonuri de corai - orange - pentru personalitatile indraznete, rochiile albastre de seara vor surprinde placut indiferent de sezon, si iti vor aduce toate complimentele la care visezi.

Descopera gama de rochii albastre de seara marca Miss Grey, si asigura-te ca alegi modelul pe care ti-l doresti in propria ta garderoba.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/must-have-rochii-albastre-de-seara/