dyfashion.ro

Tinuta edgy de toamna

tinuta_edgy_de_toamna_1
Atunci cand incepe un nou sezon este important sa iti croiesti o garderoba fresh, urmand ultimele tendinte, insa la fel de important este sa ai in vedere faptul aceasta garderoba trebuie sa fie `functionala`. Aceste noi achizitii trebuie sa iti asigure confort, sa te puna intr-o lumina cat mai placuta si sa iti evidentieze atuurile.

Pentru ca acum ceva timp am vorbit pe blog despre cum sa ai parte de o sesiune de shopping cat mai eficienta si distractiva, avand in vedere ca noul anotimp propune o multime de piese si accesorii chic, am decis sa iti lansez o provocare: SHOP THE OUTFIT!

Am decis sa fac un scurt shopping pe StarShinerS in numele tau, sa iti creez o tinuta si sa te provoc sa stralucesti… cumparand-o! Curioasa ce am selectat pentru outfit-ul tau office?

Camasa Top Secret SKL2080 White

Sa incepem cu inceputul: ce se potriveste cel mai bine cu o zi petrecut[ la office decat o camasa chic? Ce spui de o camasa cu croi clasic, insa ce aduce puternice influente modele prin pattern? Modelul este irezistibil: extrem de feminin si totusi puternic inflentat de moda masculina.

Croiul este soft si in acelsi timp edgy, iata si de ce: materialul din care este realizata piesa este unul extrem de fin, iar contrastul alb-negru un clasic ce nu poate fi scos din garderoba! Taietura fina a gulerului este rotunda, iar rotunjimea aceasta este contrastata de dungile negre ce pleaca chiar de la nivelul gulerului. Pentru ca echilibrul este cuvantul de baza intr-o tinuta office, negrul poate fi regasit si pe manseta.

tinuta_edgy_de_toamna_2tinuta_edgy_de_toamna_3

Pantaloni Top Secret SSP1775CA Black

Desi putem flutura mana in semn de la revedere in fata verii, nu putem face acelasi lucru si fata de pantalonii capri! Desi sezonul cald ne paraseste treptat, pantalonii capri, tip pana si lungi pana la glezna, nu vor iesi prea curand din moda si nici chiar din garderoba noastra. Acum ai la dispozitie o serie de modele de pantaloni capri, realizati din material potrivit pentru un inceput de toamna putin racoros, din care poti alege ce ti se potriveste.

Desi adoram liniile si tinutele care le integreaza, pantalonul negru ramane un item ce trece orice test al timpului si doboara orice record in ceea ce priveste posibilitatile de asortare. Te incurajez sa alegi un model cu aplicatii metalice fine orizontale care sa fie contrapunct pentru liniile negre verticale regasite pe camasa Pantaloni Top Secret SSP1775CA Black.

tinuta_edgy_de_toamna_4tinuta_edgy_de_toamna_5

Pulover Top Secret SSW2000 Black

Pentru diminetile racoroase de toamna si pentru ca trebuie sa te protejezi de jocul neonorabil al temperaturilor, iti recomand calduros sa completezi tinuta de mai sus cu un pulover care urmeaza si el jocul liniilor. De aceasta data includem o a treia culoare, un verde inchis care sa aduca o nota discordanta tinutei black & white. Buzunarele supradimensionate, manecile 3/4 si insertia de verde transforma acest pulover intr-o piesa must-have pe care il poti purta pe umeri!

tinuta_edgy_de_toamna_6tinuta_edgy_de_toamna_7

Ce spui, accepti provocarea? Just shop the outfit!

VA RECOMANDAM NOILE TINUTE PENTRU FEMEI, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/shop-the-outfit-o-tinuta-edgy-pentru-un-inceput-de-toamna-ploios/