fashiondays.ro

Tinuta pastelata pentru toamna

tinuta-pastelata-pentru-toamna-1
Astazi discutam cu o prietena despre cat de nepotrivit este pastelul pentru o luna tomnatica. Nu mi-a fost prea greu sa o conving de faptul ca poti pune la punct o tinuta pastelata pentru toamna care sa fie potrivita pentru o vreme ploioasa sau racoroasa, fara a parea ca tinuta de toamna nu este potrivita pentru temperaturile joase cu care vom incepe incet-incetut sa ne obisnuim.

Ador culorile inchise precum maro-roscat sau rosu- burgund, mai ales sa le port in anotimpul rece, insa nu refuz niciodata o tinuta perfect pastelata, mai ales daca imi ofera confortul termic de care am nevoie.

Din tot ce am discutat cu prietena mea, un lucru mi-a ramas in minte: este dificil sa porti o tinuta pastelata, mai ales daca nu alegi un item care sa fie piesa de rezistenta a tinutei.

Mergand pe aceasta idee, m-am decis sa iti propun un outfit extrem de atractiv si romantic, 100% pastelat:

Rochie Top Secret SSU1640 Pink

Incepem cu baza: rochia roz-pudrat! O culoare superba care a fost pe val in acest an alaturi de albastrul quartz. Deoarece nu este un roz intens, poti purta rochia la office sau in orice alta ocazie in aceasta toamna. Croiul sau este lejer, pica frumos pe langa corp, lucru facilitat de materialul matasos din care este realizat. Maneca lunga transforma rochia dintr-un item de vara intr-o piesa potrivita si pentru un inceput de toamna sau chiar pentru iarna, in cazul in care te accesorizezi cu o blana bogata.

Farmecul acestei rochii este redat de culoare superba si de ciucurii care sunt aplicati in zona gulerului. Cordonul din talie te ajuta sa punctezi silueta.

tinuta-pastelata-pentru-toamna-2tinuta-pastelata-pentru-toamna-3

Trench Top Secret SPZ0319 Cream

Pentru ca, totusi, sunt la inceputul toamnei inca mai putem opta pentru un trench subtire, elegant. Croiul clasic aduce un aport important la tinuta eleganta pastelata pe care o construiesti, iar culoarea putin mai deschisa decat cea a rochiei te va ajuta sa pui in evidenta piesele printr-un contrast fin si demn de aprecierea tuturor celor din jurul tau. Acest crem razliu va echilibra genial cu accesoriile alese pentru a completa tinuta.

tinuta-pastelata-pentru-toamna-4tinuta-pastelata-pentru-toamna-5

Geanta Cherry Lady Purple

Sa revenim putin la nuanta ceva mai inchisa a rochiei Top Secret SSU1640 Pinkk si sa vedem care ar fi cea mai buna alegere in materie de geanta. Nu am vrea sa apelam doar la culori deschise, caci decorul ceva mai innorat ar contrasta putin prea dramatic cu aparitia noastra diafana, cea mai buna optiune fiind alegerea unei genti de culoare ceva mai inchisa decat trench-ul. iti recomand geanta Cherry Lady Purple a carei culoare este apropiata ca nuanta cu cea a rochiei, fiind un model potrivit pentru office.

tinuta-pastelata-pentru-toamna-6tinuta-pastelata-pentru-toamna-7

Pantofi Mineli Boutique Vibrant Cream

Si iata ca daca vorbim de echilibru, revenim la pantofi pastelati in ton cu trench-ul. Alegerea unei culori deschise pentru pantofi iti ofera touch-ul final de care ai nevoie pentru a contura o tinuta tomantica, eleganta, numai buna de purtat la office sau la facultate, si totodata plina de farmec si romantism. In materie de pantofi iti recomand modelul Mineli Boutique Vibrant Cream, o pereche de pantofi deliciosi precum o portie de macarons savurata in fata Turnului Eiffel.

tinuta-pastelata-pentru-toamna-8

Ce parere ai? Indraznesti sa porti o tinuta 100% pastelata in aceasta toamna?

NOUA COLECTIE DE HAINE DE TOAMNA PENTRU FEMEI CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/o-tinuta-pastelata-pentru-o-toamna-excesiv-de-romantica/