dyfashion.ro

Bluze pentru tinute casual-office

bluza-pentru-tinute-casual-office-1

Bluza eleganta din voal verde si snur negru • MBG

Bluza eleganta din voal verde si snur negru este ideala pentru a crea tinute casual-office. bluza voal verde snur negru la gat maneci lungi mansete late accesorizate cu nasturi mici eleganti negri croi lejer oferind o senzatie de confort nu are dublura este decupata in partea din fata gulerul este evidentiat de o margine neagra se inchide lateral cu fermoar ascuns si de dupa gat cu nasturi mici tip perluta.Material: 95% poliester si 5% elastan Produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai elegante si frumoase bluze de dama!



bluza-pentru-tinute-casual-office-2

Bluza dama asimetrica cu broderie • Ade

Bluza dama asimetrica cu model brodat deosebit bluza dama tricot; bluza dama cu broderie broderie pe maneca mai lunga in partea din spate material: 60% acryl 25% poliester 15% bumbac fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama!



OFERTA COMPLETA SI PRETURILE VEZI AICI

bluza-pentru-tinute-casual-office-3

Bluza dama caramizie din voal • MBG

Bluza dama caramizie pentru tinute office si elegante bluza dama voal bluza cu pliuri ideala pentru tinute office si elegante manseta ingusta se inchide cu un nasture auriu se inchide cu fundita la baza gatului fermoar pe lateral fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi dama!







bluza-pentru-tinute-casual-office-4

Bluza mov cu dantela aplicata si motive florale • Ade

Bluza mov cu dantela aplicata si motive florale;bluza mov tip ie bluza vascoza usor satinata maneca trei sferturi cu snur cu ciucuras croi lejer dantela in fata si pe maneci broderie motive florale elastic in talie material: 100% vascoza ; fabricat in Romania ;Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase bluze!






bluza-pentru-tinute-casual-office-5

Bluza grena bumbac • Ade

Bluza grena bumbac este o bluza potrivita pentru sezonul de toamna confortabila si feminina. bluza grena casual model crosetat la baza sepoate purta atat cu pantaloni cat si cu blugi maneci ajustabile se poate purta fie cu maneca lunga fie cu maneca trei sferturi croi lejer 100% bumbac Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze!





bluza-pentru-tinute-casual-office-6
Bluza dama voal ciel • Atmosphere
Bluza voal ciel este o bluza sexy transparenta bluza din voal este vaporoasa; croi elegant material 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai mai frumoase si elegante bluze dama!









bluza-pentru-tinute-casual-office-7

Bluza tip body din voal roz satinat • Ade

Bluza tip body din voal roz satinat este un bluza extrem de sexy si eleganta. bluza din voal satinat bluza tip body decolteu adanc nu are dublura material placut la atingere manseta se inchide cu nasture accesorizat cu broderie paietata aplicata manual ;se poate combina usor cu alte piese vestimentare material: 100% poliester produs fabricat in Romania. Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si elegante body-uri!




bluza-pentru-tinute-casual-office-8

Bluza dama galben mustar cu volane • MBG

Bluza dama galben mustar cu volane este o camasa eleganta ideala pentru tinutele office dar si cele casual. bluza galben mustar bluza voal volane pe partea stanga se inchide la spate cu nasture auriu manseta ingusta cu un nasture auriu usor transparenta fermoar ascuns pe lateral se sifoneaza greu 60% vascoza 40% poliester; fabricat in Romania.Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante si frumoase bluze dama!


OFERTA COMPLETA SI PRETURILE VEZI AICI


bluza-pentru-tinute-casual-office-9

Bluza bej bumbac cu model crosetat • MBG

Bluza bej bumbac este o bluza potrivita pentru sezonul de toamna confortabila si feminina. bluza bej casual model crosetat la baza se poate purta atat cu pantaloni cat si cu blugi maneci ajustabile se poate purta fie cu maneca lunga fie cu maneca trei sferturi croi lejer 100% bumbac Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze!





bluza-pentru-tinute-casual-office-10

Bluza alba din voal cu volane ample • Ade

Bluza alba din voal cu volane ample este o bluza eleganta delicata pe care o puteti accesoriza usor cu o pereche de pantaloni sau de blugi.bluza dama lejera bluza ivoire din voal maneca trei sferturi volane ample in dreptul bustului si la maneci model cu perforatii de-a lungul manecii si in zona bustului si spatelui se inchide cu snur la spate se sifoneaza greu nu face cute material: 100% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante bluze dama!