dyfashion.ro

Colecție de modele de capă damă

capa-dama
Ce modele de paltoane tip Capa se poarta?

Iți propunem pentru sezonul toamna/iarnă 2016 – 2017 o colecție de modele de capă damă din care să te inspiri pentru garderoba ta!

E  bine sa stii ca iti poti pastra eleganta alegand o capa feminina, numai buna pentru a-ti incalzi corpul chiar si la temperaturi cu minus. Capele pot fi purtate inca de la inceputul sezonului rece, adica de toamna

Capa cu imprimeuri grafice

Imprimeurile grafice sunt în trend anul acesta și sunt cele care reușesc să-ți transforme apariția într-una de excepție. Poartă capa la evenimente deosebite, căci este ușor de purtat deasupra puloverelor elegante, sau a rochiilor tricotate, mai groase, pentru iarnă.

Capă damă cu imprimeu – Ama Fashion
Capă damă cu imprimeu 
În materie de încălțăminte, capa poate fi purtată cu orice pereche de ghete sau botine dragi ție, dacă ții cont de regulile generale ale codului vestimentar cu privire la contextul și locul în care porți outfitul dorit.

Capa în stil clasic, cu guler de blană

Gulerul de blană este în mod universal accentul elegant pe care i-l poți da unei ținute. Capa este deja o alegere sofisticată prin liniile și cusăturile elegante, acompaniate de un cordon care îi dă un aer subtil de lejeritate.
Capă damă cu guler blană – Ama Fashion
Capă damă cu guler blană
Cum poți purta capa în stil clasic?

Poartă capa cu guler din blană cu pantaloni clasici sau office, fuste creion sau lungi, strâmte sau drepte, afișând astfel o ținută office. Capa în stil clasic este un obiect vestimentar must-have pentru o business woman.

Poți opta pentru botine cu platformă și toc pătrat gros sau cizme medii, mulate pe picior.

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-paltoane-dama-2016/