dyfashion.ro

Parfumuri originale ieftine desigilate

parfum-original-ieftin-desigilat-1

DESIGILAT - Apa de parfum Organza 100 ml pentru femei • Givenchy

Givenchy Organza este un parfum sublim si senzual, pentru femei unice. Ea simbolizeaza eleganta, puritatea, aroganta si adevarata feminitate. Givenchy Organza este zeita care exista in fiecare femeie, reincarnata intr-o frumusete pura si atemporala. Acest parfum de la Givenchy este perfect pentru a fi folosit zilnic.Compozitie:Note de varf: trandafir, caprifoi, bujor;Note de mijloc: tuberoza, gardenie, Ylang-Ylang;Note de baza: vanilie, nucsoara, cedru, chihlimbar, muscata. PRODUS DESIGILAT Produsul este original dar prezinta mici defecte ale ambalajului. Se livreaza in cutia originala dar fara folia de ambalaj (tipla). Volumul recipientului are minim 95% continut. Mirosul parfumului este neafectat si va puteti bucura de aceeasi aroma la un pret mai avantajos!



parfum-original-ieftin-desigilat-2

DESIGILAT - Apa de parfum Escada Magnetism 50 ml pentru femei • Escada

Escada Magnetism noul parfum pentru femei de la Escada este inspirat de atractia magnetica, pasiunea si dragostea atemporala dintre doi oameni. Acest parfum invaluie corpul intr-o aroma floral-oriental proaspata. Aromele principale sunt cele de frunze verzi, coacaze negre, iasomie, iris, vanilie si migdale.Escada Magnetism este conceput pentru femeile care sunt atemporale, originale si in acelasi timp, romantice si senzuale. Parfumul poate fi folosit in zilele calde, dar si mai reci ale anului.Compozitie:Note de varf: frezie, tonuri verzi;Note de mijloc: iasomie;Note de baza: migdale. PRODUS DESIGILATProdusul este original dar prezinta mici defecte ale ambalajului. Se livreaza in cutia originala dar fara folia de ambalaj (tipla). Volumul recipientului are minim 95% continut. Mirosul parfumului este neafectat si va puteti bucura de aceeasi aroma la un pret mai avantajos!

PARFUMURI ORIGINALE LA REDUCERE, OFERTA COMPLETA AICI
 
parfum-original-ieftin-desigilat-3

DESIGILAT - Apa de toaleta Subtil 100 ml pentru barbati • Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo Subtil Pour Homme este un parfum contemporan si senzual, destinat in special barbatilor eleganti, dinamici, independenti, care apreciaza calitatea si valorile traditionale. Salvatore Ferragamo Subtil Pour Homme este un parfum clasic, dar traditional.Compozitie:Note de varf: mandarina, lotus, ghimbir, cardamom;Note de mijloc: muscata, violeta, pelin, coriandru, laur;Note de baza: mosc, ambra, patchouli. PRODUS DESIGILATProdusul este original dar prezinta mici defecte ale ambalajului. Se livreaza in cutia originala dar fara folia de ambalaj (tipla). Volumul recipientului are minim 95% continut. Mirosul parfumului este neafectat si va puteti bucura de aceeasi aroma la un pret mai avantajos!



parfum-original-ieftin-desigilat-4

DESIGILAT - Apa de parfum 5th Avenue After five 75 ml pentru femei • Elizabeth Arden

Parfumul After Five este ca o poveste care incepe dupa 5, intr-o noapte linistita in care aerul New Yorkului este umplut de energie electrica si intalniri romantice. Toate aceste sentimente de veselie, Olivier Gillotin le-a imbuteliat in acest parfum alaturi de notele sensual-florale.Compozitie:Note de varf: bergamota, pruna;Note de mijloc: iasomie, mesteacan, lotus, sofran;Note de baza: coriandru, mosc, lemn de santal, tonka. PRODUS DESIGILATProdusul este original dar prezinta mici defecte ale ambalajului. Se livreaza in cutia originala dar fara folia de ambalaj (tipla). Volumul recipientului are minim 95% continut. Mirosul parfumului este neafectat si va puteti bucura de aceeasi aroma la un pret mai avantajos!


parfum-original-ieftin-desigilat-5

DESIGILAT - Apa de parfum Mediterranean 100 ml pentru femei • Elizabeth Arden

Desi detine o combinatie dulce de prune coapte, piersici si orhidee, parfumul Arden Mediterranean e ca o briza usoara si revigoranta. Notele finale de ambra, mosc si lemn de santal ajuta la fixarea unui miros usor, placut, ce il poti purta o zi intreaga.Parfumul a fost lansat in anul 2007 si poarta semnatura maestrului parfumier Claude Dir.Compozitie:Note de varf: piersica, pruna, mandarina;Note de mijloc: magnolie, wisteria, orhidee;Note de baza: mosc, ambra, lemn de santal, lemn. PRODUS DESIGILATProdusul este original dar prezinta mici defecte ale ambalajului. Se livreaza in cutia originala dar fara folia de ambalaj (tipla). Volumul recipientului are minim 95% continut. Mirosul parfumului este neafectat si va puteti bucura de aceeasi aroma la un pret mai avantajos!


parfum-original-ieftin-desigilat-6

DESIGILAT - Apa de parfum Eternity Purple Orchid 100 ml pentru femei • Calvin Klein

Eternity Purple Orchid by Calvin Klein este un parfum floral lemnos, lansat in anul 2003. Parfumierii din spatele acestui parfum sunt Pascal Gaurin and Sophia Grojsman.Compozitie:Note de varf: nufar, tonuri verzi, tonuri de fructe, note florale;Note de mijloc: heliotrop, piersica, frezie, orhidee, pruna;Note de baza: tonuri lemnoase, mosc, migdale. PRODUS DESIGILATProdusul este original dar prezinta mici defecte ale ambalajului. Se livreaza in cutia originala dar fara folia de ambalaj (tipla). Volumul recipientului are minim 95% continut. Mirosul parfumului este neafectat si va puteti bucura de aceeasi aroma la un pret mai avantajos!


PARFUMURI ORIGINALE LA REDUCERE, OFERTA COMPLETA AICI


parfum-original-ieftin-desigilat-7

DESIGILAT - Apa de parfum Man In Black 100 ml pentru barbati • Bvlgari

Un parfum neo-oriental, extrem de senzual. Dedicat barbatului seducator. Compozitie:Note de varf: tutun, ambra.Note de mijloc: tuberoza, iris, piele.Note de baza: benzoina, tonka, lemn de Guaiac. PRODUS DESIGILATProdusul este original dar prezinta mici defecte ale ambalajului. Se livreaza in cutia originala dar fara folia de ambalaj (tipla). Volumul recipientului are minim 95% continut. Mirosul parfumului este neafectat si va puteti bucura de aceeasi aroma la un pret mai avantajos!



parfum-original-ieftin-desigilat-8

DESIGILAT - Apa de toaleta Vanderbilt 100 ml pentru femei • Gloria Vanderbilt

Gloria Vanderbilt - Vanderbilt este un parfum clasic, oferind eleganta si senzualitate oricarei femei. Motivul sticlutei de lux cu o lebada, ascunde o aroma orientala discreta de iasomie si scortisoara, combinata cu note dulci de vanilie si ananas. Parfumul Vanderbilt alunga inhibitiile si castiga prin incredere si senzualitate.Brandul Gloria Vanderbilt ofera parfumuri de lux la un pret accesibil. Acestea sunt pline de prospetime, eleganta si senzualitate. De asemenea, acestea au un design deosebit inspirat de arta unui pictor de succes al secolului 20.Compozitie:Note de varf: star fruit, lavanda, tonuri verzi, aldehide, bergamota, ananas, flori de portocal;Note de mijloc: ylang-Ylang, iris, iasomie, trandafir, garoafa, tuberoza;Note de baza: vanilie, Commiphora opoponax, scortisoara, mosc, lemn de santal, vetiver. PRODUS DESIGILATProdusul este original dar prezinta mici defecte ale ambalajului. Se livreaza in cutia originala dar fara folia de ambalaj (tipla). Volumul recipientului are minim 95% continut. Mirosul parfumului este neafectat si va puteti bucura de aceeasi aroma la un pret mai avantajos!



parfum-original-ieftin-desigilat-9

DESIGILAT - Apa de parfum 212 VIP 50ml pentru femei • Carolina Herrera

Compozitie:Note varf: tonuri de fructe, sampanie;Note inima: floare de piersic;Note baza: cihlimbar, lemn, mosc. PRODUS DESIGILATProdusul este original dar prezinta mici defecte ale ambalajului. Se livreaza in cutia originala dar fara folia de ambalaj (tipla). Volumul recipientului are minim 95% continut. Mirosul parfumului este neafectat si va puteti bucura de aceeasi aroma la un pret mai avantajos!




parfum-original-ieftin-desigilat-10

DESIGILAT - Apa de parfum La Vie Est Belle 50 ml pentru femei • Lancome

Cu un miros exceptional, parfumul La Vie Est Belle detine cele mai nobile ingrediente de iris, iasomie de sambac, flori de portocal si esenta de patchouli.Compozitie:Note varf: coacaze negre si pere; Note de mijloc: iasomie si stanjenel; Note baza: mosc alb, pralina si vanilie. PRODUS DESIGILATProdusul este original dar prezinta mici defecte ale ambalajului. Se livreaza in cutia originala dar fara folia de ambalaj (tipla). Volumul recipientului are minim 95% continut. Mirosul parfumului este neafectat si va puteti bucura de aceeasi aroma la un pret mai avantajos!


PARFUMURI ORIGINALE LA REDUCERE, OFERTA COMPLETA AICI


parfum-original-ieftin-desigilat-11

DESIGILAT - Apa de parfum Alien 90 ml pentru femei • Thierry Mugler

Thierry Mugler Alien este un parfum cu note picante si lemnoase, original, misterios si plin de energie ce pare a fi creat intr-o alta lume. Un parfum seducator ce emana liniste si pace conceput pentru o femeie cu o personalitate puternica ce nu se teme sa experimenteze lucruri noi.Un parfum ce se adaptaza cerintelor tale, plin de efervescenta ce te va face sa radiezi in orice moment! Incearca parfumul Thierry Mugler Alien si vei descoperi parfumul perfect pentru tine.Compozitia:Note varf: iasomie Sambac, iasomie;Note de mijloc: casmir;Note baza: ambra. PRODUS DESIGILATProdusul este original dar prezinta mici defecte ale ambalajului. Se livreaza in cutia originala dar fara folia de ambalaj (tipla). Volumul recipientului are minim 95% continut. Mirosul parfumului este neafectat si va puteti bucura de aceeasi aroma la un pret mai avantajos!


parfum-original-ieftin-desigilat-12

DESIGILAT - Apa de toaleta Guilty 90 ml pentru barbati • Gucci

Guilty, introdus pe piata parfumurilor in anul 2011, este un parfum fougere pentru barbati. Masculin, senzual si profund, acesta este dedicat barbatilor care reusesc intodeauna sa fie ca un magnet pentru femeile frumoase, trezind in ei pasiunea pentru seductie si oferindu-le totodata un plus de carisma pentru tot parcursul zilei. Inca de la prima pulverizare, acesta trezeste la viata toate simturile, datorita unui cocktail de levantica, matase si lamaie. Aceasta combinatie neobisnuita face loc tonurilor magice de flori de portocal, ca mai apoi baza compusa din note calde de patchouli si lemn de cedru sa isi faca simtita prezenta.Compozitia:Note varf: lamaie, mandarine, frunze verzi, piper roz;Note de mijloc: lavanda, cardamon, floarede portocal, neroli;Note baza: cedru, ambra, lemn de santal. PRODUS DESIGILATProdusul este original dar prezinta mici defecte ale ambalajului. Se livreaza in cutia originala dar fara folia de ambalaj (tipla). Volumul recipientului are minim 95% continut. Mirosul parfumului este neafectat si va puteti bucura de aceeasi aroma la un pret mai avantajos!