fashiondays.ro

Rochie tricotata comoda si sexy

rochie-tricotata-comoda-si-sexy-1
A venit sezonul rece cu tot ce are el mai frumos: miros de lemn și rasina, frunze uscate. carari colorate si multe ceaiuri aromate. Sa nu uitam de paltoanele de poveste si puloverele uber iubibile cu care ne impodobim garderoba de sezon!

Si pentru ca de fiecare data toamna imi insufla un aer extrem de boem si sensibil, am dezvoltat o slabiciunea pentru o rochie tricotata extrem de comoda si sexy

Rochie MissQ Street Fashion Grey

Cred ca pasiunea mea ascunsa pentru acest model de rochie provine de la celebra actrita Charlize Theron, pe care am vazut-o imbracata intr-o asemenea rochie intr-unul din filmele sale de succes. Nu ma intrebati de titlu, insa stiu clar ca mi s-a intiparit in minte rochia dupa ce am vazut-o pe Charlize.

Modelul este extrem de simplu, insa asa cum se spune: frumusetea se regaseste in simplitatea detaliilor. Rochia MissQ are un croi lung si este realizata din material tricotat gros. Manecile sunt lungi, ceea ce echilbreaza cu croil tip creion al rochiei care iti pune in evidenta silueta dat fiind ca se muleaza pe corp. Gulerul este lat si iti dezvaluie umerii intr-un mod extrem de atractiv, oferind o alura romantica si fina aparitiei tale.

rochie-tricotata-comoda-si-sexy-2rochie-tricotata-comoda-si-sexy-3

Frumusetea acestui tip de rochie este datorata nu numai croiului, ci si faptului ca se poate adapta mai multor stiluri vestimentare in functie de accesorizare. Poti obtine o tinuta casual-sport in cazul in care alegi o pereche de pantofi sport cu sau fara platforma. Daca preferi stilul casual- smart, poti opta pentru o pereche de botine rosu-burgund, care sa iti condimenteze outfit-ul. Daca vrei sa experimentezi un look boho, alege o pereche de botine cu franjuri si o palarie cu boruri largi.

botine-dama-online-1botine-dama-online-2

Sursa:
http://starsblog.ro/shop-the-outfit-piese-vestimentare-pufoase-numai-bune-de-cuibarit-in-ele/