dyfashion.ro

Rochii petrecute de catifea

rochie-petrecuta-de-catifea-cu-falduri seducatoare-1
O rochie petrecuta intotdeauna va induce iluzia ca ai o silueta clepsidra, resuind sa iti evidentieze si accentueze talia si sa confere imaginii tale de ansamblu o alura. Daca pana acum nu ai purtat o rochie petrecuta, este timpul sa adaugi o astfel de bijuterie garderobei tale. Fii atenta, insa, la texturile si modelele pe care le alegi, pentru ca farmecul unei rochii petrecute poate sa fie afectat de materialele mai putin calitative sau de imprimeurile exagerate.

Pentru sezonul de toamna-iarna, Miss Grey iti propune sa porti rochii petrecute de catifea. Fiind o textura bogata, cu un efect vizual proeminent, catifeaua se potriveste de minune unei astfel de rochii. Noile noastre creatii iti aduc modele inedite de rochii petrecute din catifea, cu ajutorul carora sa impresionezi in aceasta toamna: fie ca esti adepta decolteurilor in linii simple, fie ca preferi spatele usor decupat, rochiile petrecute din catifea Miss Grey reusesc sa iti satisfaca toate pretentiile. In tonuri de albastru, bordo, lila sau negru, rochiile din catifea cu falduri sunt extrem de elegante si versatile, fapt care se datoreaza, in principal, lungimii midi, care le permite sa respecte orice cod vestimentar - fie el business sau formal. 

rochie-petrecuta-de-catifea-cu-falduri seducatoare-2rochie-petrecuta-de-catifea-cu-falduri seducatoare-3

Manecile lungi ale rochiilor petrecute din catifea iti asigura garantia ca sunt accesoriile potrivite pentru sezonul rece, in vreme ce detaliile atent prelucrate - precum liniile croiului conic, sau decupajele decolteului ori ale spatelui - iti asigura certitudinea unui accesoriu vestimentar special, care va acapara atentia si va reusi sa impresioneze prin simplitate.

Poarta rochiile petrecute de catifea din cea mai noua colectie Miss Grey la birou, la o intalnire romantica sau o petrecere aniversara, si bucura-te de toate complimentele primite!

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/must-have-rochii-petrecute-de-catifea/