dyfashion.ro

Rochiile cu umerii goi Zaira

rochie-eleganta-din-dantela-brodata-bordo-cu-paiete-zaira1
Cautam in permanenta sa contruim - sau sa (re)gasim - cea mai buna versiune a noastra, in tot ceea ce facem. Iar acest lucru se reflecta inclusiv la nivel vestimentar, cu atat mai mult cu cat vorbim despre tinutele festive. Atunci cand trecem zi de zi printr-o mare de oameni, dorinta de a iesi in evidenta si de a atrage toate privirile este extrem de redusa; in schimb, atunci cand stim ca vom participa la un eveniment deosebit, categoric ne dorim sa ne facem remarcate si admirate.

Data fiind varietatea incredibila de modele de rochite elegante, uneori poate sa fie de-a dreptul dificil sa alegi exact acele articole vestimentare care te vor scoate din anonimat. Daca la petrecerea la care urmeaza sa participi in viitorul apropiat, stii ca majoritatea invitatelor vor opta pentru tinute in tonuri de nude sau negru, spre exemplu, lasa-te coplesita de frumusetea inegalabila a rochiilor cu umerii goi. Disponibile intr-o gama larga de modele, stiluri si texturi, rochiile cu umerii goi sunt potrivite atat pentru petreceri informale, cat si pentru evenimente pretentioase.

rochie-eleganta-din-dantela-brodata-bordo-cu-paiete-zaira2

Noi iti recomandam rochiile cu umerii goi Zaira, marca Miss Grey. Atent confectionate din dantela pretioasa brodata manual, rochiile pe umeri se prezinta in trei nuante - care mai de care mai fermecatoare: rosu-bordo pentru personalitatile puternice, albastru ciel pentru visatoare, si verde smarald pentru personalitatile indragostite de eleganta si rafinament. Impresionante datorita combinatiei armonioase dintre textura luxurianta, culorile atent alese si croiul special creat pentru a-ti pune in valoare formele feminine, rochiile cu umerii goi Zaira reusesc sa iti evidentieze frumusetea naturala intr-o maniera eleganta, subtila si feminina, conferindu-ti un plus de senzualitate care va cuceri privirile tuturor celorlalti invitati. In combinatie cu o coafura ridicata la spate, cu un colier statement si o pereche de stiletto, rochia cu umerii goi Zaira devine un accesoriu-bijuterie formidabil, pe care il vei adora.

Descopera rochiile cu umerii goi marca Miss Grey, si alege-ti modelul favorit pentru urmatorul eveniment special la care vei participa!

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochiile-cu-umerii-goi-alternativa-senzuala-pentru-tinutele-festive/