dyfashion.ro

Rochiile office de catifea

rochie-de-catifea-rosie-midi-cu-maneci-lungi-anne1
Daca atunci cand ai in vedere rochiile office, te gandesti in principal la stofa, la culori neutre sau non-culori, inseamna ca ai nevoie de o viziune fresh asupra acestor tinute. Chiar daca vestimentatia office implica un anumit dress-code de care trebuie sa tinem cont, asta nu inseamna ca trebuie sa purtam exclusiv tinute gri, albe sua negre, din contra. Exista atat de multe alternative stilate si colorate, incat este imposibil sa nu gasesti una pe placul tau.

Pentru sezonul de toamna-iarna, Miss Grey recomanda rochiile office din catifea. Da, catifeaua este un material luxuriant, de o sofisticare aparte, care a fost inca din cele mai vechi timpuri asociat cu  nobletea si regalitatea. Insa, purtata in combinatia potrivita, catifeaua devine o textura care va starni admiratie. In plus, dat fiind faptul ca este mult mai incarcata decat dantela, din punct de vedere al densitatii, catifeaua se dovedeste a fi alegerea de succes pentru tinutele de toamna-iarna.

rochie-de-catifea-rosie-midi-cu-maneci-lungi-anne2rochie-de-catifea-rosie-midi-cu-maneci-lungi-anne3


Atunci cand alegi rochii office din catifea, trebuie sa ai in vedere faptul ca acestea trebuie sa fie cat mai simple, preferabil de lungime midi si sa se potriveasca conformatiei tale fizice. Miss Grey iti recomanda un superb model de rochie office de catifea, disponibil in patru culori care mai de care mai fermecatoare: rosu pasional, marsala, negru clasic sau albastru imperial. Rochiile office din catifea Anne atrag atentia in primul si in primul rand datorita imbinarii perfecte dintre textura catifelei si liniile simple ale design-ului. Croita in stil conic, rochia de catifea office Anne are capacitatea de a-ti pune in valoare formele feminine, intr-o maniera subtila si eleganta. Purtata in combinatie cu o pereche de stiletto, rochia office de catifea Anne dobandeste o alura aparte. Poate fi foarte versatila, si se potriveste de minune cu un sacou sau un blazer office, reusind sa iti transforme pe deplin orice zi la locul de munca.

Te invitam sa iti alegi modelul favorit, dintre rochiile office de catifea!

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-office-de-catifea-accente-fresh-pentru-o-toamna-stilata/