dyfashion.ro

Rochiile de seara lungi din dantela

rochie-de-seara-lunga-din-dantela-aplicata-manual-cu-cupe-si-corset-lila-faith-1
Visam la rochia de seara lunga perfecta de fiecare data cand o oportunitate se iveste: subit, imaginatia noastra se entuziasmeaza si incepe sa ne readuca aminte de toate povestile in care rochia perfecta reusea sa schimbe viata unei printese intr-un mod radical. Cumva, rochiile de seara lungi din dantela au fost un factor declansator al finalurilor fericite, inca de cand se spun povesti. Diferenta dintre basme si realitate, insa, este ca rochia de seara lunga la care visam nu apare dintr-o zvacnire a baghetei magice a vreunei zane; nu, ea apare... in noua colectie de toamna Miss Grey.

Timp de secole, dantela a fost si continua sa fie o textura de-a dreptul adorata atat in randul femeilor, cat si in randul creatorilor de moda. Avand o provenienta asociata dintotdeauna cu luxurianta, sofisticarea, nobletea si regalitatea - atat in sens simbolic, cat si la propriu, dantela este unul dintre materialele pe care te poti baza intotdeauna atunci cand doresti sa obtii o aparitie spectaculoasa, mai ales la evenimentele speciale care solicita prin codul vestimentar o tinuta formala.

O rochie de seara lunga din dantela reprezinta apogeul elegantei si al feminitatii, atat datorita texturii, cat si al efectului pe care rochiile lungi de seara il are asupra oricarei femei. De aceea, este imposibil sa treci neobservata la un eveniment special intr-o astfel de rochie care, pe langa faptul ca iti aduce numeroase complimente, este si foarte simplu de accesorizat - intrucat este prin definitie pretioasa, nu are nevoie de un numar exagerat de accesorii evidente care sa o completeze. 

rochie-de-seara-lunga-din-dantela-aplicata-manual-cu-cupe-si-corset-lila-faith-2rochie-de-seara-lunga-din-dantela-aplicata-manual-cu-cupe-si-corset-lila-faith-3

Rochia de seara din dantela Faith fascineaza atat prin tonurile delicate de lila care se imbina intr-un melanj sofisticat al texturilor, cat si prin design-ul atent creat pentru a pune in valoare formele tale feminine. Creata in intregime din dantela aplicata manual rochia de seara lunga iti subliniaza discret liniile corpului datorita corsetului si a cupelor si a croielii partial inspirate din design-ul rochiilor tip-sirena; fermecatoarea fusta este finisata cu o trena subtila care aloca imaginii tale o nota usor dramatica si misterioasa, iar spatele usor decupat in V completeaza absenta decolteului intr-o maneira cat se poate de eleganta. Manecile trei-sferturi, in combinatie cu jocurile de transparenta de la nivelul manecilor si al bustului, asigura rochiei de seara din dantela un farmec aparte, careia nicio privire nu ii poate rezista.

Pentru momentele in care iti doresti sa surprinzi mai mult decat placut la un eveniment special, te invitam sa descoperi rochiile de seara din dantela din noua colectie

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochiile-de-seara-lungi-din-dantela-un-accesoriu-sublim/